Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ψάχνει ένα γκολ η Μίλαν!

Τη βεβαιότητα πως η Μίλαν πρέπει να παρουσιαστεί στο Καμπ Νου καλύτερη από το πρώτο ματς αν θέλει να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ψάχνει ένα γκολ η Μίλαν
Είναι το παιχνίδι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου το βράδυ της Τρίτης. Η Μίλαν καλείται να υπερασπίσει το 2-0 του πρώτου αγώνα και να αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα, παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας την παραμονή του μεγάλου αγώνα, έδειξε τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους. «Καλούμαστε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι από αυτό του Σαν Σίρο. Η Μπαρτσελόνα θα παίξει όπως στο πρώτο ματς. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας, μειώνοντας τις πιθανότητες των Ισπανών να επιτεθούν. Αυτό που πρέπει, πάντως, είναι να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα του Μιλάνου. Δεν θα μπούμε στο γήπεδο μόνο για να διαχειριστούμε το 2-0», τόνισε ο προπονητής της Μίλαν.

Αυτό σημαίνει πως η Μίλαν δεν θα παίξει μόνο αμυντικά. «Θα χρησιμοποιήσω, πιθανότατα, τρεις επιθετικούς. Σκοπός μας είναι να πετύχουμε ένα γκολ. Ή μάλλον δύο, για να είμαστε πιο σίγουροι», είπε γελώντας ο Αλέγκρι. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «αν οι παίκτες μου κάνουν αυτό που πρέπει, μας περιμένει μια ευχάριστη βραδιά».

Ο Αλέγκρι δεν ξέχασε τον Τίτο Βιλανόβα. «Αν ο Τίτο βρισκόταν στο γήπεδο, αυτό θα ήταν ο θρίαμβος του αθλητισμού. Θα ήθελα να βρισκόταν κοντά μας κι ας έδινε μεγαλύτερη δύναμη στους παίκτες του», είπε με αθλητικό πνεύμα ο Ιταλός προπονητής.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Αλέγκρι ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα. «Θέλω να βγούμε από το γήπεδο χωρίς να αισθανόμαστε πως θα μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να μείνουμε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια», τόνισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: