Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Λιποθυμία η ήττα από τη Μπολόνια»

Ως λιποθυμία χαρακτήρισε την εντός έδρας ήττα 1-0 της Ίντερ από τα Μπολόνια, ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι υπογράμμισε πως η εικόνα της ομάδας του τον έχει προβληματίσει αρκετά, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην απόδοση των παικτών από ημίχρονο σε ημίχρονο. Επίσης, κάλυψε τον Αντρέα Στραματσιόνι τονίζοντας πως του αρέσει στον πάγκο της Ίντερ.
Αρχικά, ο Μοράτι δήλωσε: «Η ήττα από τη Μπολόνια ήταν σαν μια. λιποθυμία. Δεν την περιμένεις, έρχεται ξαφνικά, μπορεί να προκαλείται από ένα κρυμμένο πρόβλημα και ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες».
Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της Ίντερ υπογράμμισε: «Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι η. εμμονή της ομάδας να ξοδεύει ένα ημίχρονο. Ειδικά το πρώτο, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες μας μπαίνουν με φόβο στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να μου δοθούν εξηγήσεις για την διαφορετική εικόνα που έχει η Ίντερ σε κάθε ημίχρονο».
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Στραματσιόνι: «Μου αρέσει η Ίντερ με τον Στραματσόνι στον πάγκο και τον Μάρκο Μπράνκα στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα. Αν αυτά δεν έρθουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: