Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Θα παίξει στον προημιτελικό ο Πατσίνι»

Τις δυσκολίες του αγώνα της ομάδας του με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ ανέλυσε ο αρχηγός της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροζίνι, τονίζοντας πως απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους συμπαίκτες του.

«Θα παίξει στον προημιτελικό ο Πατσίνι»
Είναι η… ψυχή της ομάδας και ο αρχηγός της. Η ηγετική μορφή του ξεχωρίζει στο χώρο του κέντρου, όπου η παρουσία του θεωρείται καταλυτική. Ο Μάσιμο Αμπροζίνι, μιλώντας για το παιχνίδι του Καμπ Νου με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, έδειξε το δρόμο της… πρόκρισης στους συμπαίκτες του.

«Πρέπει να παίξουμε όπως στο Μιλάνο, με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ, τουλάχιστον, για να είμαστε πιο ήρεμοι. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, με τους επιθετικούς που έχουμε, μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά στη Μπαρτσελόνα», τόνισε ο πολύπειρος μέσος.

Από την επίθεση των «ροσονέρι», όμως, θα απουσιάσει ο τραυματίας Τζαμπάολο Πατσίνι. «Είναι κρίμα, γιατί περίμενε με λαχτάρα το ματς αυτό. Στόχος μας είναι να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει στον προημιτελικό», είπε με νόημα ο Αμπροζίνι.

Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να καλύψει, είναι το μαρκάρισμα του Λέο Μέσι. «Ο Μέσι είναι… τεράστιος παίκτης. Αλλά πρέπει να προσέχουμε κάθε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μόνο ο Αργεντινός αυτός που μπορεί να μας προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα. Όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη», σημείωσε ο Ιταλός.

Ο Αμπροζίνι, κλείνοντας τις δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη συναισθηματική φόρτιση που του προκαλεί η αναμέτρηση του Καμπ Νου. «Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ σε τέτοιο παιχνίδι. Σκέφτομαι αυτόν τον αγώνα από τη στιγμή που έληξε ο προηγούμενος. Θέλω να προκριθούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στη διοργάνωση. Αλλά απαιτείται απόλυτη προσήλωση. Μην ξεχνάμε αυτό που κοντέψαμε να πάθουμε πέρσι από την Άρσεναλ. Πήγαμε στο Λονδίνο έχοντας κερδίσει με 4-0 και λίγο έλειψε να πάθουμε μεγάλο… κάζο. Για αυτό ζητώ από όλους τους συμπαίκτες μου να παίξουν με πίστη και να τα δώσουν όλα. Μας περιμένει ένα δύσκολο βράδυ, το οποίο μπορεί να τελειώσει θριαμβευτικά», τόνισε ο Μάσιμο Αμπροζίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: