Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο ακόρεστος Ρονάλντο!

Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όσους του στέρησαν τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2012 δείχνει από τις αρχές του ’13 ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει 19 γκολ σε 16 ματς!

Ο ακόρεστος Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε δις στη χθεσινή νίκη της «βασίλισσας» μέσα στην έδρα της Θέλτα και δείχνει αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όσους του στέρησαν τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2012, ο οποίος κατέληξε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Μέχρι στιγμής ο 28χρονος παίκτης μετράει 26 γκολ σε 26 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, 6 τέρματα σε ισάριθμα ματς στο Κύπελλο Ισπανίας, 8 φορές έχει σκοράρει σε ισάριθμα παιχνίδια του Champions League και είχε σημειώσει 2 τέρματα στις δύο αναμετρήσεις για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Το θέμα, όμως, είναι ότι όσο περνάει ο καιρός ο Ρονάλντο δείχνει περισσότερο φορμαρισμένος και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τον σταματήσει τώρα που έχει πάρει φόρα για τα καλά.

Οι επιδόσεις του θυμίζουν εκείνες που είχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009, όταν είχε αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής και κατέκτησε το Champions League με τους «κόκκινους διαβόλους».

Τώρα ελπίζει να επαναλάβει εκείνες τις επιτυχίες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο η φετινή χρονιά, η οποία είναι μία από τις καλύτερες στην καριέρα του Πορτογάλου άσου.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του στο ημερολογιακό έτος 2013, έχει πετύχει 19 γκολ σε 16 ματς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: