Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δεν κρατά κακία στον Ολυμπιακό ο Ματσιγιάουσκας!!

Αν και αφήνει αιχμές για λάθος αντιμετώπιση του τραυματισμού του από τον Ολυμπιακό, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας δεν κρατά καμία στην παλιά του ομάδα και δηλώνει χαρούμενος για τις επιτυχίες της.

Δεν κρατά κακία στον Ολυμπιακό ο Ματσιγιάουσκας
Τρία χρόνια μακριά από τα γήπεδα μετρά ήδη ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, καθώς το 2010 υποχρεώθηκε να βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του. Πλέον στα 33 του μιλά στον Τύπο της πατρίδας του για τον τραυματισμό του στον αχίλλειο, αφήνει μεν αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κρατά κακίες στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τονίζει πως χαίρεται με τις επιτυχίες των «ερυθρολεύκων».

«Υπάρχουν συναισθήματα και σίγουρα μένει κάποια πικρία. Όμως η οργή δεν πρέπει να μένει μέσα μας γιατί μας τρώει. Ξέρω πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εκείνη την περίοδο δεν ήξεραν τίποτα για το μπάσκετ. Έκαναν πολλά λάθη, τους ξεγέλασαν πολλοί. Όμως πλέον η ομάδα τους έχει σημαντικές επιτυχίες. Έβαλαν σε αυτή πολλή αγάπη, πολλή προσπάθεια και πολλά χρήματα. Είναι υπέροχοι άνθρωποι», τόνισε ο «Μάτσας» και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είναι μια φανταστική ομάδα. Κατέκτησε τον τίτλο δύο συνεχόμενες σεζόν με μικρό μπάτζετ σε σχέση με το παρελθόν».

Για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του είπε: «Στον Ολυμπιακό μου έβαλαν το πόδι σε νάρθηκα για 4-5 μήνες. Στις περισσότερες χώρες σε 3-4 εβδομάδες αρχίζεις θεραπεία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια μορφή φυσιοθεραπείας, αλλά όταν το πόδι είναι 4-5 μήνες σε νάρθηκα, οι νευρικές απολήξεις είναι σχεδόν νεκρές και το πόδι έχει ατροφήσει. Ακόμη και τώρα το ένα μου πόδι είναι πιο αδύνατο από το άλλο. Ακόμη και τώρα έχω κάποιες ενοχλήσεις συχνά, στο πόδι και τη μέση, αλλά το ίδιο ισχύει και με άλλους ανθρώπους που κάνουν δουλειές που απαιτούν φυσική δύναμη».

Το αντίο στα παρκέ, πριν καν συμπληρώσει τα 30 του χρόνια, δεν ήταν εύκολο. «Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πάρθηκε με βάση τη λογική. Τώρα η ζωή μου είναι αφιερωμένη στα δύο μου παιδιά. Είμαι ευγνώμων στο Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ, να κερδίσω πολλά χρήματα και να μπορώ πλέον να είμαι δίπλα τους βλέποντάς τα να μεγαλώνουν. Είναι ένα υπέροχο δώρο για μένα αυτό», τόνισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: