Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλαβαν τους ξένους του Πανιωνίου!!

MILBOURNE
Μεγάλη περιπέτεια πέρασαν τέσσερις ξένοι του Πανιωνίου μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, την περασμένη Τρίτη (17/9), αφού συνελήφθησαν από την Αστυνομία! Όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία»:
«λίγες ώρες πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη η αστυνομία σε κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας έκανε επίδειξη… δύναμης και εξουσίας ξεπερνώντας τα όρια με θύματα τέσσερις ξένους παίκτες του Πανιώνιου στο μπάσκετ.
Το συμβάν έλαβε χώρα επί της οδού Πειραιώς λίγη ώρα μετά το τέλος της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Α1 στο οποίο έδωσαν το παρόν εκπροσωπώντας τον Πανιώνιο οι Λάντον Μίλμπουρν, Κέβιν Λάνγκφορντ, Γκι Μισέλ και Ούρος Ντούβνιακ. Φεύγοντας από το Μουσείο Μπενάκη όπου έγινε η εκδήλωση και λιγότερα από χίλια μέτρα μακριά αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μίλμπουρν να σταματήσει. Ο Αμερικανός δεν το κατάλαβε και λίγο πιο κάτω αστυνομικοί της ομάδας Δίας τους μπλόκαραν και τους σταμάτησαν στη μέση του δρόμου.
Τους ζήτησαν να βγουν από το αυτοκίνητο και δίχως δεύτερη σκέψη τους πέρασαν χειροπέδες σαν να ήταν εγκληματίες! Μάλιστα ο Γάλλος σέντερ των 2μ.12 Γκι Μισέλ είχε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ που φοβήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο και τον έβγαλαν οι αστυνομικοί μετά βίας.
«Κόλλησαν» και τους τέσσερις στο πλάι του αυτοκινήτου (ενώ είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο) αλλά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν αφού οι ξένοι του Πανιώνιου δεν μιλούσαν ελληνικά. Για καλή τους τύχη εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ο μπασκετμπολίστας του Κολοσσού Ρόδου Χριστόφορος Στεφανίδης που αναγνώρισε αμέσως τους συναθλητές του και έσπευσε να μιλήσει στους αστυνομικούς.
Όμως εκείνοι, παρά τις εξηγήσεις που τους έδωσε ο Στεφανίδης δεν… πείσθηκαν ότι είναι μπασκετμπολίστες παρότι ο ένας είναι 2μ.12, ο άλλος 2μ.08 και ο τρίτος 2μ.02 και τελικά συναίνεσαν στο να πάνε όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων για να δοθεί η… λύση.
Εκεί ο Στεφανίδης εξήγησε στον αξιωματικό υπηρεσίας ποιοι είναι οι κατά τους αστυνομικούς… αδίστακτοι κακοποιοί και τελικά οι παίκτες, σοκαρισμένοι, αφέθηκαν ελεύθεροι. Χθες το πρωί διηγήθηκαν στους συμπαίκτες τους στον Πανιώνιο το συμβάν εκφράζοντας τους την αγανάκτηση για την ωμή άσκηση εξουσίας από τους αστυνομικούς, που παρόμοιά της δεν είχαν συναντήσει ούτε στις ΗΠΑ…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: