Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Δυσαρέσκεια στην Παρί για Ίμπρα»

Σενάριο ή πραγματικότητα; Μία ημέρα μετά το 1-4 της Παρί στο Καραϊσκάκη οι Γάλλοι γράφουν για δυσαρέσκεια στην ομάδα για το χαμένο πέναλτι του Ιμπραϊμοβιτς αλλά και την εμφάνισή του!
Ακόμα και οι τοπ παίκτες, ακόμα και οι φορ μεγάλης κλάσης μπαίνουν στο στόχαστρο. Εξαίρεση δεν αποτέλεσε ούτε ο Ιμπραΐμοβιτς με τα γαλλικά ρεπορτάζ που εμφανίζουν το προπονητικό επιτελείο και τους διοικούντες την Παρί δυσαρεστημένους επειδή απώλεσε το πέναλτι στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και για την εν γένει εικόνα του, να δίνουν και να παίρνουν.
Σε ένα από τα κομμάτια που φιλοξενούνται στον γαλλικό Τύπο τονίζεται πως «υπάρχει σίγουρα δυσαρέσκεια στην Παρί για τον Ιμπραϊμοβιτς και για το πέναλτι που έχασε και για την εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό. Μήπως είναι ψυχολογικό το πρόβλημά του ως προς την Ευρώπη;
Η Παρί και ο Λοράν Μπλαν θα πρέπει να ψάξουν να δουν το τι ακριβώς φταίει. Οφείλουν να εντοπίσουν το πρόβλημα που τον κάνει τόσο αναποτελεσματικό στην Ευρώπη ενώ στο Σαμπιονά δεν ισχύει αυτό. Ο Καβάνι δηλώνει παρών αλλά ο Ιμπραϊμοβιτς δείχνει να έχει... ζητήματα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: