Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Να βγει φέτος η περσινή καλύτερη μεταγραφή!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την «επιστροφή» του Μασάντο.

Να βγει φέτος η περσινή καλύτερη μεταγραφή!
• Μηδέν λεπτά συμμετοχής είχε ο Μασάντο στις τρεις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν!

• Και ξαφνικά μέσα σε τέσσερις ημέρες, Σάββατο-Τρίτη, ο Πορτογάλος βρέθηκε βασικός στην ενδεκάδα των πρωταθλητών, τόσο στο τέταρτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όσο και στο πρώτο του Τσάμπιονς Λιγκ! Κατά κοινή ομολογία δε, έκανε μια χαρά τη δουλειά του δεύτερου κεντρικού χαφ. Τόσο καλά που να δημιουργηθεί ο Μασάντο την αισιοδοξία ότι μπορεί να βγει φέτος αυτή η περσινή μεταγραφή, που είχε κοστίσει πάνω από 2 εκ. Ευρώ στον Ολυμπιακό και θεωρούνταν η καλύτερή του.

• Για να είναι κακός παίκτης ο Μασάντο αποκλείεται. Και μόνο ότι στάθηκε επί μία τετραετία σε επίπεδο γαλλικού πρωταθλήματος, προερχόμενος από την Πόρτο, κάτι σημαίνει. Όπως κάτι σημαίνει κι ότι καλείται πολύ τακτικά στην εθνική ομάδα της χώρας του. Σούπερ μέσος δεν είναι. Αλλά καλός χαφ είναι. Κι ενδεχομένως αν πάρει τα πάνω του, να γίνει πολύ καλός χαφ για τον Ολυμπιακό.

• Μπορούμε να θυμηθούμε ότι ο Αμπντούν το δεύτερό του χρόνο στον Ολυμπιακό έκανε τη μεγάλη διαφορά. Ακόμη ότι κι ο Φέϊσα χρειάστηκε ακόμη μεγαλύτερο διάστημα για να προσαρμοστεί και να καθιερωθεί-παρεμπιπτόντως, κι οι δύο μαζί πουλήθηκαν με πάνω από 6 εκ. Ευρώ.

• Όπως επίσης κι ο Χολέμπας από το δεύτερό του χρόνο στον Ολυμπιακό έγινε σοβαρή μονάδα, ενώ κι ο Μανιάτης στο ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν καθιερώθηκε.

• Γιατί όχι κι ο Μασάντο, παίκτης που αν μη τι άλλο δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, στα 27 του. Γιατί να μην γίνει αλά Αμπντούν, δηλαδή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: