Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πάρτι φθινοπωρινό!!

Οι Γερμανοί της Άιντραχτ Φρανφούρτης βρήκαν μπόσικη την Μπορντό και κάνοντας πάρτι επικράτησαν 3-0 της Μπορντό. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, Μακάμπι Τελ Αβί-ΑΠΟΕΛ 0-0.

Πάρτι φθινοπωρινό!
Η Άιντραχτ είχε όρεξη για πάρτι και το έδειξε από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι Γερμανοί μπήκαν διψασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ νωρίς-νωρίς, στο 5’ με τον Κάντλετς. Στο 15’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Ρους να κάνει το 2-0 και η Μπορντό να έχει ρόλο θεατή στο υπόλοιπο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζακπά έκανε το 3-0 για την Άιντραχτ, οι Γιρονδίνοι «νευρίασαν» λίγο στην συνέχεια και έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ορμπάν στο 62’ αλλά οι Γερμανοί είπαν να βγάλουν το πόδι από το γκάζι γιατί έχουν και ματς πρωταθλήματος στο οποίο πρέπει να ανέβουν βαθμολογικά.

Στο άλλο ματς, ο ΑΠΟΕΛ απέδρασε από την έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές (0-0). Οι Κύπριοι είχαν πλάνο στο παιχνίδι τους και ύστερα από αρκετό καιρό έδειξαν ομάδα. Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΑΠΟΕΛ που πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

6ος όμιλος

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπορντό 3-0
(5’ Κάντλετς, 15’ Ρους, 52’ Τζακπά)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΠΟΕΛ 0-0

Επόμενη αγωνιστική (03/10)

ΑΠΟΕΛ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:05)
Μπορντό-Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:05)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: