Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Φετφατζίδης: «Δουλεύω σκληρά»

Με «όπλο» του τη σκληρή δουλειά προσπαθεί να εγκληματιστεί στη Τζένοα ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη στην Ιταλία.

Φετφατζίδης: «Δουλεύω σκληρά»
Την πρώτη του συνέντευξη στη Ιταλία παραχώρησε ο Γιάννης Φετφατζίδης, οποίος μίλησε για τις εντυπώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τζένοα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που κάνει από το ξεκίνημά του στις προπονήσεις αλλά και στους εντυπωσιακούς οπαδούς της νέας του ομάδας.

«Δεν έχω καταφέρει ακόμη να επισκεφτώ την πόλη. Μένω ακόμη στο ξενοδοχείο και αυτή τη στιγμή ψάχνω για σπίτι. Σίγουρα, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα που θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ», είπε αρχικά ο Φετφατζίδης και εν συνεχεία δήλωσε:

«Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους, ήδη, οι οποίοι με έχουν προσεγγίσει με πολύ όμορφο και φιλικό τρόπο. Είναι ξεκάθαρο ότι το ποδόσφαιρο έχει έντονο στοιχείο στη Γένοβα. Το γήπεδο είναι ιδανικό για να παίζεις ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τον κόσμο της ομάδας: «Και στην Ελλάδα γίνεται χαμός με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες. αλλά από τους φιλάθλους της Τζένοα είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος».

Τέλος, για τις πρώτες του εντυπώσεις είπε:
«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα. Τα πάντα κρίνονται από τον προπονητή, από τις προπονήσεις μέχρι όλα τα άλλα. Μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι διασκεδαστικές καθώς περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι με μπάλα αλλά δουλεύω σκληρά και προσέχω τις λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: