Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο νόμος του «Καλντερόν»...!!

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε 3-1 τη Ζενίτ, στο Βιθέντε Καλντερόν. Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η Πόρτο πέρασε από τη Βιέννη επικρατώντας 1-0 της Αούστρια.

Ο νόμος του «Καλντερόν»... (video)
Το πρώτο λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε 3-1 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι ροχιμπλάνκος επέβαλλαν στην αρχή το δικό τους ρυθμό και στο 40' οι προσπάθειες τους καρποφόρησαν με τον Μιράντα να γράφει το 1-0.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι Ρώσοι μπήκαν αποφασισμένοι και με κεραυνό του Χουλκ από τα 25 μέτρα, έφεραν το ματς στα ίσα στο 58'. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ζενίτ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-2 και η συνέχεια είχε χρώμα «Βιθέντε Καλντερόν», με τους Αρνταν Τουρά (64') και Μπατιστάο (80') να βάζουν τέλος στη σεμνή τελετή.

Διπλό με γκολ «ζωγραφιά»

Να «εξαφανίσουν» την μπάλα στο γήπεδο που κατέκτησαν το 1987 το κύπελλο Πρωταθλητριών κατάφεραν οι «δράκοι». Η Πόρτο έπαιξε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από την Αούστρια και στο ξεκίνημα της επανάληψης χτύπησε με τον καλύτερο τρόπο.

Σε μια φάση που οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν από τη μεσαία γραμμή και προς τα δεξιά, άλλαξαν αρκετές φορές την μπάλα, πριν φτάσει στα πόδια του Γκονζάλες, ο οποίος με τεχνικό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το τελικό 0-1.



Τα σημερινά αποτελέσματα

Αούστρια Βιέννης-Πόρτο 0-1
(55' Γκονζάλες)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ζενίτ 3-1
(40' Μιράντα, 64' Τουράν, 80' Μπαπτιστάο - 58' Χουλκ)

Η επόμενη αγωνιστική (01/10)

Ζενίτ-Αούστρια Βιέννης
Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης

Η βαθμολογία του εβδόμου ομίλου

1. Ατλέτικο 3 (3-1)
2. Πόρτο 3 (1-0)
3. Αούστρια 0 (0-1)
4.Ζενίτ 3 (1-3)


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: