Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Να είμαστε έτοιμοι με Άρη»

Dedas Xaralampidis prop (1)
Ο Γιώργος Δέδας, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και πως το σύνολο φέτος έχει ταλέντο γι αυτό και παίζει πιο γρήγορα σε σχέση με πέρσι.
Αναλυτικά όσα είπε:
“Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μας βγαίνει και η κούραση γιατί κάναμε διπλές προπονήσεις. Απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι το ματς με τον Άρη πρέπει έτσι κι αλλιώς να είμαστε έτοιμοι, πόσο μάλλον τώρα που είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να παρουσιαστούν και τα νέα παιδιά και ειδικότερα ο Κούπερ, ο οποίος έχει ταλέντο, όμως θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα και αυτό θέλει χρόνο”.
Για τις διαφορές της περσινής ομάδας σε σχέση με την φετινή: “Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα, βγάζουμε κάποιες φάσεις τις οποίες δεν τελειώνουμε αλλά αυτό οφείλεται στην κούραση που έχουμε. Στα επίσημα ματς αυτό δεν θα υπάρχει”.
Για το πιο γρήγορο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: “Μία ομάδα που έχει ταλέντο πρέπει να παίζει γρήγορα, για να αρέσει στον κόσμο. Έτσι έκανε και το Ρέθυμνο και η συνταγή αυτή πέτυχε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: