Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν έμεινε… κολυμπηθρόξυλο!!

«Βόμβες» που δεν άφησαν τίποτα όρθιο έσκασαν στον 2ο όμιλο του Europa League! Εκτός της… ομοιοκαταληξίας, Λουντογκόρετς και Τσερνομόρετς έκαναν και πάρτι στις έδρες των PSV (2-0) και Ντιναμό Ζ. (2-1)

Δεν έμεινε… κολυμπηθρόξυλο!
Στη χαρά των… μπουκμέικερς μετατράπηκε η πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Europa League! Οι Αϊντχόφεν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ θεωρούνταν ακλόνητα φαβορί απέναντι σε Λουντογκόρετς και Τσερνομόρετς αντίστοιχα, ωστόσο αμφότερες υπέστησαν μεγάλο «κάζο» και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους.

Ειδικά αυτών των Κροατών, δε, ήταν ακόμα μεγαλύτερο «στραπάτσο», καθώς προηγήθηκαν στο 43’ με τον Φερνάντες. Η Τσερνομόρετς ωστόσο -όχι απλά δεν παραιτήθηκε, αλλά σε τέσσερα λεπτά άφησε στον τόπο την αντίπαλό της, γράφοντας με τους Αντόνοφ (62’) και Τζα Τζετζέ (65’) το τελικό 2-1.

Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν δεν τα κατάφερνε καλύτερα απέναντι στη Λουντογκόρετς. Για την ακρίβεια… δεν τα κατάφερνε καθόλου. Αφού για μια ώρα αγώνα λοιπόν έβρισκε τοίχο, βρήκε και τον μπελά της, όταν ο Μπέζιακ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ και τον «ζωγράφισε» από μακριά. Ένας Ολλανδός δε -ο Μισίτζαν- ήταν εκείνος που έβαλε την τελευταία πινελιά στο τεράστιο διπλό των Βούλγαρων, γράφοντας το 2-0 στο 74’.

Τα παιχνίδια του 2ου ομίλου

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τσερνομόρετς 1-2
(43’ Φερνάντες - 62’ Αντόνοφ, 65’ Τζα Τζετζέ)

Αϊντχόφεν-Λουντογκόρετς Ράζγκραντ 0-2
(60’ Μπέζιακ, 74’ Μισίτζαν)

Η βαθμολογία

Λουντογκόρετς Ράζγκραντ 3 (2-0)
Τσερνομόρετς 3 (2-1)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (1-2)
Αϊντχόφεν 0 (0-2)

Η επόμενη αγωνιστική (03/10)

Λουντογκόρετς Ράζγκραντ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:05)
Τσερνομόρετς-Αϊντχόφεν (22:05)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: