Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Κηδεία» για Τσέλσι!!

«Στραπάτσο» για Τσέλσι και Μουρίνιο στην πρεμιέρα του Champions League. Η Βασιλεία όχι μόνο έμεινε όρθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά "γύρισε" το ματς και έφυγε με μεγάλο διπλό (2-1) από το Λονδίνο.

«Κηδεία» για Τσέλσι!
"Βόμβα" στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο σε παιχνίδια Champions League με την Τσέλσι έβαλε η Βασιλεία!

Παρόλο που έμειναν πίσω στο σκορ, οι Ελβετοί γύρισαν το παιχνίδι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και επικράτησαν τελικά 2-1 της κατόχου του Europa League.

Άνετα νίκησε η Σάλκε με 3-0 τη Στεάουα στη «Φέλτινς Αρίνα» και δείχνει πως «ξυπνάει» σιγά σιγά από τις κακές εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς.

Τσέλσι-Βασιλεία 2-1

Οι «μπλε» γνώρισαν μια ήττα εκτός προγράμματος και θα περιμένουν να τη «ρεφάρουν» αλλού για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην προσπάθεια να προκριθούν στους «16».

Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δε δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία των Ελβετών. Όμως στο 45’, έξοχος συνδυασμός Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ, η μπάλα στον Οσκαρ που με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «κατέβασαν ρυθμούς» και την «πάτησαν», αφού οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Στο 71', μετά από συνδυασμό των Στρέλερ-Σαλάχ έξω από την περιοχή, ο τελευταίος με καταπληκτικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσεχ.

Οι Ελβετοί, όμως, δεν έμειναν εκεί. Και στο 81’, μετά από κόρνερ που έγινε από τα αριστερά, ο Στρέλερ έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1!

Σάλκε-Στεάουα 3-0

Δε φαινόταν πως θα έληγε με τόσο άνετη νίκη για τους «μπλε του βασιλιά» η αναμέτρηση με τη Στεάουα. Οι παίκτες του Γενς Κέλερ ήταν μεν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Ταταρουσάνου.

Στην επανάληψη, συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο και χρειάστηκε μια περίεργη φάση για να προηγηθούν στο σκορ. Στο 67’, λοιπόν, σέντρα σουτ του Ουτσίντα έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα, μπέρδεψε τους αμυντικούς και τον Ταταρουσάνου και άνοιξε το σκορ.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο συνδυασμός Φαρφάν-Ντράξλερ έφτιαξε ευκαιρία για τον Μπόατενγκ κι αυτός με ωραίο πλασέ δεν την άφησε να πάει χαμένη και διπλασίασε το προβάδισμα των Γερμανών. Στο 85’, δε, η ομαδική προσπάθεια της Σάλκε έφερε τον Ντράξλερ τετ α τετ με τον Ταταρουσάνου και του επέτρεψε να τον πλασάρει από πάνω για το τελικό 3-0.



Αναλυτικά, τα σημερινά παιχνίδια

Τσέλσι-Βασιλεία 1-2
(54' Οσκαρ-71' Σαλάχ, 81' Στρέλερ

Σάλκε-Στεάουα 3-0
(67' Ουτσίντα, 78' Μπόατενγκ, 85' Ντράξλερ


Βαθμολογία

Σάλκε 3 (3-0)
Βασιλεία 3 (2-1)
Τσέλσι 0 (1-2)
Στεάουα 0 (0-3)

Η επόμενη αγωνιστική (1η Οκτωβρίου):

Βασιλεία-Σάλκε
Στεάουα-ΤσέλσιΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: