Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ιορδανίδης στο Metropolis: «Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης για το σημερινό αγώνα του Δικεφάλου κόντρα στη Σαχτέρ Καραγκάντι.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Είναι λογικό να προτιμηθεί το σχήμα που νίκησε στη Βέροια, αφού η ομάδα πήγε πολύ καλά στο συγκεκριμένο αγώνα».

Για το δίλημμα Λίνο, Τζαβέλλα ως προς τη θέση του αριστερού μπακ: «Ήταν η πρώτη συμμετοχή του Τζαβελλα στη Βέροια, ο οποίος πήγε πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά, ο Λίνο είναι σταθερή αξία, έχει εμπειρία και ξέρει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι πρέπει να παίξει ο Τζαβέλλας, ο οποίος προέρχεται από την καλή εμφάνιση της Βέροιας για να προφυλαχθεί κιόλας ο Λίνο ώστε να αγωνιστεί αργότερα αν χρειαστεί».

Για την πιθανή συμμετοχή του Νίνη δίπλα στον Τζιόλη: «Ο Νίνης μπορεί να παίξει και ως μεσοεπιθετικός και στο χώρο του κέντρου. Είναι πιο επιθετικογενής σε σχέση με τον Τζιόλη και έχει παίξει και παλιότερα σαν αμυντικό χαφ σε διάταξη 4-2-3-1. Είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει μαζί με τον Τζιόλη, και πιστεύω πως μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι ένα παιδί που ήρθε στον ΠΑΟΚ για να παίξει ποδόσφαιρο, είναι ευκαιρία για να διακριθεί».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Μην ξεχνάμε ότι ο Γκαρσία είναι κάποιας ηλικίας, είχε και τραυματισμούς πέρσι. Γενικότερα είχε μια προβληματική σεζόν που συνεχίζεται και φέτος. Θεωρώ πως δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Θα του δοθούν ευκαιρίες, πρέπει να κάνει υπομονή. Άλλωστε, ο Στέφενς είπε ότι θέλει να δει από τον Γκαρσία ότι απλά είναι καλύτερος από τους άλλους, και όχι ότι έχει τελειώσει».

Για τον σημερινό αγώνα και τί εκτιμά: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Σαχτέρ. Αποκλείστηκε σχεδόν κατά λάθος. Έχουν το ρώσικο στυλ, διαθέτουν καλή τεχνική και είναι μια ομάδα που πρέπει να προσεχθεί. Είναι μειονέκτημα και πάλι το γεγονός ότι ο αγώνας διξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: