Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αδιέξοδο στη σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γκαρσία!

Η τοποθέτηση του Χουμπ Στέφενς για την υπόθεση Γκαρσία έδωσε ερεθίσματα για πολλά επιπλέον ερωτήματα, αλλά μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη αξία να σταθούμε σ' αυτά από τη στιγμή που είναι ξεκάθαρο πώς είναι πολύ δύσκολο ο Ολλανδός να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ουρουγουανό μέσο. Όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και μελλοντικά, αφού, όπως αποδείχθηκε, στη Βέροια, ο Γκαρσία, δεν είναι καν ούτε στη δεύτερη γραμμή των επιλογών του έμπειρου τεχνικού. Πιθανόν να αναρωτηθείτε:

«Μα είναι δυνατό να προβλέψεις τι μπορεί να συμβεί μετά από τρεις μήνες;». Φυσικά και όχι θα απαντήσω, αλλά το ζητούμενο είναι αν μπορεί ο Γκαρσία να κάνει τρεις μήνες υπομονή, όταν ο ίδιος αισθάνεται από τώρα έτοιμος και περιμένει πως και πώς την επιστροφή στη δράση.

Επιπλέον, είναι δύσκολο για ένα παίκτη της εμβέλειας του Γκαρσία να αποδείξει μέσω προπονήσεων πώς είναι καλύτερος από όσους αγωνίζονται. Γι' αυτό και δεν κρύβω πώς, προσωπικά, θεωρώ αδιέξοδη τη σχέση του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή Γκαρσία τη φετινή σεζόν. Τις εξελίξεις, όπως και να 'χει, τις καθορίζει ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία που στις προπονήσεις είναι τύπος και υπογραμμός στη συμπεριφορά του.

Προφανώς δεν θέλει να χρεωθεί ότι φέρνει αναστάτωση στα αποδυτήρια και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Γι' αυτό και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί από 'δω και στο εξής, από τη στιγμή που ο Στέφενς μοιάζει να είναι απόλυτος (προσέξτε ορισμένες από τις λέξεις στα αγγλικά που χρησιμοποίησε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου) στο θέμα Γκαρσία.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: