Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πέιν: «Σπουδαία πράγματα φέτος στον ΠΑΟΚ»

Ικανό για μεγάλα πράγματα θεωρεί τον ΠΑΟΚ ο Μαρκ Πέιν, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

Πέιν: «Σπουδαία πράγματα φέτος στον ΠΑΟΚ»
Ο Μαρκ Πέιν αισιοδοξεί για το νέο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, σε μία ομάδα που έχει παράδοση στον χώρο, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα γίνουν σπουδαία πράγματα φέτος, προχωράμε σιγά-σιγά, είμαι ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

«Ένα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση είναι ότι εδώ δεν συνάντησα εγωισμούς. Είμαστε ομαδικό σύνολο, λείπουν οι εγωισμοί που μπορούν να διαταράξουν το κλίμα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω δει στα φιλικά. Είναι ωραίο που έχουμε την καθοδήγηση ενός σπουδαίου τεχνικού τιμ», πρόσθεσε.

Όσο για τους λόγους που άφησε τον Πανιώνιο για τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα ένα νέο ξεκίνημα, θεωρώ ότι τα πράγματα εδώ είναι καλύτερα. Εύχομαι ο Πανιώνιος να πάει καλά, αλλά εδώ μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε από την αρχή».

Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον Άρη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα νωρίς μέσα στη σεζόν. «Αυτά τα παιχνίδια είναι ό, τι καλύτερο για τον κόσμο και τους παίκτες, είμαι ενθουσιασμένος που υπάρχουν δύο ντέρμπι στην αρχή της σεζόν. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, όλα θα φανούν στο γήπεδο», δήλωσε.

Στη νέα του ομάδα θα έχει πάλι συνοδοιπόρο τον Γιώργο Μπόγρη. «Είναι θετικό όταν θέλεις να προσαρμοστείς να έχεις γνώριμους παίκτες δίπλα σου. Ο Μπόγρης δεν είναι καθόλου εγωιστής και βοηθάει την ομάδα και την λειτουργία της».

Μιλώντας για το αγωνιστικό του προφίλ, είπε: «Θέλω να κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Μου ζήτησαν να είμαι επιθετικός και να σκοράρω. Έχω την αυτοπεποίθηση να το κάνω. Δεν έχω εγωισμό, θέλω να βοηθάω την ομάδα και να κάνω αυτό που με ζητούν. Θέλω να κάνω αυτό που με ζητάει ο προπονητής να είμαι ένας κρίκος που θα ενώνω την ομάδα».

Ερωτηθείς για τους στόχους του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Θέλουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα, να φτάσουμε στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος και να προκριθούμε από την πρώτη φάση του Eurocup. Νομίζω ότι είναι δύο ρεαλιστικοί στόχοι».

Τον Μαρκ Πέιν παρουσίασε ο μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης: «Θα τολμήσω να πω ότι κοροϊδέψαμε το σύστημα. Γιατί πήραμε έναν παίκτη πρώτης γραμμής, που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Μπορεί να μαρκάρει όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος από το 1 έως το 4».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: