Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Διαψεύδει για τη χορηγία η Νίκη Βόλου!

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που την θέλουν να λαμβάνει τη μεγαλύτερη χορηγία του ΟΠΑΠ από τις ομάδες της Football League.

H ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαψεύδει κατηγορηματικά σενάρια και δήθεν πληροφορίες που αναπαράγονται στον ηλεκτρονικό Τύπο και θέλουν την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να λαμβάνει τη μεγαλύτερη χορηγία του ΟΠΑΠ από όλες τις ομάδες της Football League, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Τα δημοσιεύματα αυτά διαχέονται τεχνηέντως καθώς παραβλέπουν την αλήθεια και μόνο σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, οφείλει να ενημερώσει όλους εκείνους που προφανώς δεν έχουν κάνει τον κόπο να ενημερωθούν, πως η σύμβαση των χορηγιών του ΟΠΑΠ υπογράφεται ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και την Football League και όχι ανάμεσα στις ομάδες και τον ΟΠΑΠ. Επομένως τα χρήματα κατανέμονται ισομερώς στους συλλόγους, μετά από απόφαση του Δ.Σ της Football League.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα λάβει το μέρος της χορηγίας που της αναλογεί και αυτό θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την αρμόδια αρχή και όχι σύμφωνα με τους προσωπικούς κανόνες ορισμένων, που σκοπίμως παραποιούν την αλήθεια, δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: