Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ατζαγκούν ο επόμενος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Ατζαγκούν που μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τον Παναθηναϊκό. O Μαρινάκης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα και με κάποιες προυποθέσεις μπορεί την θέση του να πάρει ο Ατζαγκούν τον ερχόμενο μήνα. Ο Νιγηριανός έβαλε το γκολ στα Χανιά στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του και φαίνεται, ότι είναι ο μόνος από το σημερινό ρόστερ (ο Φιγκερόα δεν είναι ακόμα έτοιμος), που μπορεί να βοηθήσει στον Μπέργκ στην επίθεση.
Ο Ατζαγκούν έχει και το ένα-δύο ,έχει και την μπούκα στην περιοχή και ειδικά στην Λεωφόρο μπορεί να κάνει ζημιές. Η αίσθησή μου είναι, ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αλλάξει την επιθετική εικόνα της ομάδας. Με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες και να βρει ένα ταίρι που ψάχνει ο Μάρκους Μπέργκ. Διότι πέρα από το ότι ο Σουηδός είναι φανερά ανέτοιμος στα πρώτα ματς , δεν έχει και κάποιο παίκτη κοντά του , που να τον βοηθήσει να του δώσει στήριγμα.
Και ο Ντίνας και ο Μπαιράμι και ο Ζέκα μέχρι τώρα έχουν αποτύχει στον ρόλο αυτό. Είτε διότι δεν το έχουν το γκολ, είτε διότι ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν λέω, ότι ο Αντζαγκούν είναι παικταράς, δεν λέω ότι κάνει την διαφορά, λέω, όμως, ότι μπορεί να αποδειχθεί μία πολύτιμη μεταγραφή, αφού φαίνεται, ότι έχει στοιχεία, που δεν διαθέτει άλλος μεσοεπιθετικός, από τους υπάρχοντες. Και κυρίως, λέω ότι η είσοδός του στην 11αδα μπορεί να δώσει επιθετική ώθηση στον Παναθηναϊκό, που ναι μεν τρώει γκολ με ευκολία, αλλά επίσης στα πρώτα παιχνίδια δεν κάνει και ευκαιρίες.
Και όταν δεν σκοράρεις εύκολα και είσαι ευάλωτος στο γκολ πως θα πάρεις βαθμούς; Φυσικά η θέση του Αντζαγκούν είναι κοντά στον φορ και εκεί σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει o Aναστασίου σε αυτό το 4-3-2-1, που είδαμε και στα Χανιά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: