Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Συκοφαντική δυσφήμιση οι κατηγορίες»

iraklis
O Γενικός διευθυντής του Ηρακλή Γιώργος Μπέζας, που συνελήφθη στον αγώνα Κυπέλλου των «κυανόλευκων» με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ, μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στο κατηγορητήριο και τις επόμενες κινήσεις του.
Για την ποινή φυλάκισης εφτά μηνών και την έφεση που έκανε είπε:
«Δεν το περίμενα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω και να βρω μία λύση για τον φίλαθλο που είχαν πιάσει οι Αστυνομικοί και τελικά βρέθηκα στο δικαστήριο. Στο κατηγορητήριο έγραψαν  ότι ένιωσαν τρόμο και φόβο επειδή τους είπα: «θα δείτε τι θα πάθετε τώρα». Τέσσερα άτομα φοβήθηκαν. Τι θα γίνει με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα πως θα τα αντιμετωπίσει η Αστυνομία αν τέσσερις Αστυνομικοί φοβούνται ένα άτομο»
Τι έκανε ο ίδιος όταν οι φίλαθλοι του Τύρναβου πετούσαν μπουκάλια:
«Εγώ προσπάθησαν να κατευνάσω τα πνεύματα με τους ανθρώπους του Τύρναβου και ξαφνικά βλέπω ενώ πάω να καθίσω να παίρνουν έναν φίλαθλο του Ηρακλή έξω. Και τους λέω γιατί τον παίρνετε έξω, ενώ οι άλλοι πετάνε καφέδες. Όπως ξέρετε η  ρίψη καφέ επισύρει την ποινή του  αυτόφωρου. Η απάντηση που πήρα ήταν: «Φύγε από εδώ  ρε»,  τους λέω «τι κάνετε ρε αφήστε τον φίλαθλο», και με συνέλαβαν και εμένα»
Στην συνέχεια ανέφερε:
«Έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τους τέσσερις Αστυνομικούς. Να κοιτάμε πλέον ότι το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το θέλουν αυτό»
Για την πρόκριση:
«Ήταν παιχνίδι Γκραντ Γκινιόλ. Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαι στο γήπεδο και να μπορώ να πανηγυρίσω την πρόκριση»
Τέλος για τα διαρκείας:
«Έχει αρχίσει ήδη και υπάρχει ζήτηση μετά την πρόκριση και θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ηρακλή να έρθει και να κάνει έγραφες για τα διαρκείας. Όσοι έχουν εξοφλήσει τα διαρκείας μπορούν να μπουν και με την Ξάνθη για το Κύπελλο. Είναι μία πρωτοβουλία της διοίκησης. Πλέον ενωμένοι να κάνουμε δυνατό τον Ηρακλή και να τον πάμε εκεί που αξίζει. Ισχύουν και για τα πλέϊ-οφ. Πέρσι πουλήσαμε πάνω από 1,000.  Εννοείτε ότι ο στόχος φέτος είναι να ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: