Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στήριξη Βελλή σε Βοσνιάδη!

Απόλυτα ασφαλής είναι η θέση του Αλέκου Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Αθηνών, όπως ξεκαθάρισε στους παίκτες της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής.

Στήριξη Βελλή σε Βοσνιάδη
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Καλλονή, άρχισαν να ακούγονται φήμες περί απομάκρυνσης του Αλέκου Βοσνιάδη από την τεχνική ηγεσία του Απόλλων Αθηνών. Μάλιστα, κάποιο δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια κάποιων παικτών προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, γεγονός που ενεργοποίησε τον ισχυρό άνδρα των νεοφώτιστων, Σταμάτη Βελλή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάζεψε τους παίκτες στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ριζούπολης και εκτός από το μήνυμα αγωνιστικής επαγρύπνησης το οποίο τους απηύθυνε, μίλησε ξεκάθαρα και για το μέλλον του Βοσνιάσδη στον πάγκο.

«Έχω καταλάβει πως κάποιοι από εσάς θα θέλατε νέο προπονητή στην ομάδα. Όποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ας το ξεχάσει. Όλοι μπορείτε να φύγετε, ο Βοσνιάδης θα μείνει. Ο Απόλλων είναι διαφορετικό σωματείο και για αυτό δεν πρόκειται να κάνει αυτά που κάνουν οι άλλοι και να διώχνει με την πρώτη στραβή τον προπονητή», ήταν τα λόγια του κ. Βελλή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: