Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ατόφια... Ρουμπίν-ια!

Πήγε στην Σλοβενία, έδειξε λίγη από την λάμψη της κι επιστρέφει! Η Ρούμπιν Καζάν επικράτησε 5-2 της Μάριμπορ και μόλις από την πρεμιέρα έγινε «αφεντικό» στον 4ο όμιλο του Europa League.

Ατόφια... Ρουμπίν-ια
Η διαφορά ποιότητας έκανε την εμφάνισή της! Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η Ρούμπιν Καζάν διέλυσε 5-2 την Μάριμπορ, και σε συνδυασμό με το 0-0 στο Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γουίγκαν, πήρε εξ’ αρχής... κεφάλι στον τέταρτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (23-27’), οι Ρώσοι έθεσαν τις βάσεις για το διπλό, αφού Καραντενίζ και Μαρκάνο (ο πρώην άσος του Ολυμπιακού) βρήκαν δίχτυα. Προς στιγμήν, οι Σλοβένοι αντέδρασαν, μειώνοντας με τον Μίλετς, όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με πατημένο... γκάζι. Ο Ερεμένκο έδωσε εκ νέου... αέρα δύο τερμάτων (69’), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ξαναμπούν στο κόλπο των βαθμών, με τον Φάγιτς να κάνει το 3-2, τέσσερα λεπτά αργότερα. Ωστόσο στο φινάλε, η Ρούμπιν δεν αγχώθηκε, σημείωσε στο 90’ αλλά δύο γκολ με τους Ρόντον και Ριαζάντσεφ και επιστρέφει στην βάση της με τους τρεις πόντους στις αποσκευές!

Πόσα γκολ μπήκαν στο προαναφερθέν ματς; 7. Πόσα στο Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γουίγκαν; Κανένα... Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους Βέλγους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να έχουν περισσότερες φάσεις για κάποιο τέρμα, αλλά να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στο πλεχτό. Έτσι, αμφότερες... συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό στην πρεμιέρα τους.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γουίγκαν 0-0

Μάριμπορ-Ρούμπιν Καζάν 2-5
(35' Μίλετς, 73’ Φάγιτς- 23' Καραντενίζ, 27' Μαρκάνο, 69’ Ερεμένκο, 90’ Ροντόν, 90+3’ Ριαζάντσεφ)

Επόμενη αγωνιστική (03/10)
Ρούμπιν Καζάν-Ζούλτε Βάρεγκεμ (22:05)
Γουίγκαν-Μάριμπορ (22:05)

Η βαθμολογία στον τέταρτο όμιλο:

1. Ρούμπιν Καζάν 3 (5-2)
2. Γουίγκαν 1 (0-0)
3. Ζούλτε Βάρεγκεμ 1 (0-0)
4. Μάριμπορ 0 (2-5)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: