Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτη δήλωση Ντι Κάνιο: "Ο Μαυρίας ήρθε σχεδόν άδειος εδώ"!

Δήλωση που σηκώνει πολλή κουβέντα και σίγουρα θα συζητηθεί, έκανε ο προπονητής του νεαρού άσου στη Σάντερλαντ... Τι είπε; Αφενός πως είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα, αφετέρου πως όταν έφτασε στην Αγγλία έμοιαζε σχεδόν... άδειος!
"Ο Τζιακερίνι είναι εντάξει και δεν τίθεται θέμα, αφού πρέπει να παίξει με τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Όμως ξέρουμε ότι ο Μαυρίας έκανε καλό παιχνίδι και μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει. Έχουμε και το ματς που ακολουθεί την Τρίτη. Πρέπει να έχουμε λογική, γιατί σε αυτή τη θέση έχουμε δύο πολύ καλούς παίκτες και είμαι χαρούμενος γι αυτό.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Μαυρία. Δεν θέλω να υπερβάλω, αλλά είμαι χαρούμενος μαζί του. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλές προοπτικές. Αυτό που είδα τις τελευταίες ημέρες είναι πως έχει τη θέληση να συνεχίσει και να δουλέψει σκληρά. Έπαιξε καλά απέναντι στην Άρσεναλ και θέλει να βελτιωθεί. Για τις δυσκολίες που είχε το ματς, τα πήγε πολύ καλά.
Έχει πολλή ενέργεια, όχι μόνο καρδιά, αλλά είναι και αθλητικός και τον βλέπουμε να εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ήρθε σχεδόν άδειος εδώ. Με την ΜΚ Ντονς στο πρώτο του ματς έπαιζε το ένα-δύο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει, αλλά απέναντι στην Άρσεναλ έτρεψε μακριά από την μπάλα για εβδομήντα λεπτά και ήταν καλός. Στο δεύτερο μέρος έβγαλε μία βαθιά μπαλιά στον Άλτιντορ για να σκοράρει κι αυτό δεν είναι εύκολο", σχολίασε ο Ιταλός προπονητής...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: