Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Με τον κόσμο του στη Λιβαδειά!

Με τον κόσμο στον πλευρό του θα ταξιδέψει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Βοιωτία για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με τον κόσμο του στη Λιβαδειά
Τη βοήθεια των οπαδών του θα έχει στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων εξασφάλισε εισιτήρια για των κόσμο της ενόψει της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σέγγο, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του γυμναστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Βασίλη Σέγκο. Μετά την υπογραφή του συμβολάιου του, ο Σέγκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και είπε:
«Είμαι χαρούμενος που θα εργαστώ σε μια γνωστή και καταξιωμένη ομάδα όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη, με τον οποίο έχω συνεργασθεί στο παρελθόν πολλές φορές με επιτυχία». Ποιος είναι O Βασίλης Σέγκος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστήμιο Πελ/νησου, και διπλώματος προπονητικης UEFA Β και ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.

Επί σειρά ετών συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις ως μέλος της Εθνικής ανδρών στίβου. Είναι δυο φορές Βαλκανιονίκης, στη σκυταλοδρομία 4*100m. Ανδρών, 1998 στο Βελιγράδι (Σερβία) & το 2006 στη Ζένιτσα (Βοσνία Ερζεγοβίνη), ενώ από το 1999, Παρίσι, ευρωπαϊκό κύπελλο Bruno Jauli, είναι συγκάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4*100m. με την εθνική ομάδα.

Έχει εργαστεί στον ΑΟ Τρικάλων, τον Εθνικό Πειραιά, Ολυμπιακό Βόλου, και σε ΠΑΕ Ηλιούπολη, ΠΑΕ Καλλιθεα, ΠΑΕ Πανθρακικό με τις οποίες κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο διαδοχικά τα έτη 2008, 2009 και 2010 αντίστοιχα. Προηγούμενη ομάδα η ΠΑΕ Καλλονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: