Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Σοκ» για Σταντάρ, «όργια» από Σοριάνο!

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την προσπάθεια της στο φετινό Europa League η Σταντάρ.

Η αντίπαλος της SKODA στον δεύτερο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχασε 1-2 στο Βέλγο από την Εσμπιεργκ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου και θα προσπαθήσει να «ρεφάρει στις επόμενες αγωνιστικές.

Χάρη σε χατ τρικ του Σοριάνο, η Σάλτσμπουργκ σάρωσε με 4-0 την Ελφσμποργκ στην Αυστρία και έδειξε πως είναι εκ των φαβορί του γκρουπ για πρόκριση στους «32.

Σταντάρ Λιέγης-Εσμπιεργκ 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία, όμως δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν σε κάποιες μικρουκαιρίες.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 63’ο Βαν Μπούρεν με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Μουζανζί με καταπληκτικό πλασέ ισοφάρισε στο 74’, όμως στο 95’ ο Μπακένγκα «πάγωσε» τη Λιέγη.

Σάλτσμπουργκ-Ελφσμποργκ 4-0

Ακόμα σκοράρει ο Σοριάνο κόντρα στους Σουηδούς για λογαριασμό των Αυστριακών. Οι νικητές, με το χατ τρικ του Βραζιλιάνου, έφτασαν σε άνετη και δίκαιη νίκη κόντρα στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ.

Ο Αλαν «άνοιξε» τον «χορό» των τερμάτων στο 36’, για να πάρει τη «σκυτάλη» ο Σοριάνο στο 44’ με πέναλτι μετά από ανατροπή του Αλαν, στο 69’ και στο 79’.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: