Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Σκότωσε» τη Βαλένθια!

Η Σουόνσι πέρασε και μάλιστα εύκολα από το «Μεστάγια» επικρατώντας της Βαλένθια με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League. Θετικά ξεκίνησε και η Σεν Γκάλεν.

«Σκότωσε» τη Βαλένθια
Τα προγνωστικά περί νίκης της Βαλένθια ανατράπηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Μεστάγια»! Η Σουόνσι με μεγάλη εμφάνιση επικράτησε 3-0 της ισπανικής ομάδας, η οποία έχει ως ελαφρυντικό την αποβολή του Ραμί στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η αποβολή του βραχυκύκλωσε την Βαλένθια η οποία βρέθηκε γρήγορα με ένα μεγάλο μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρικάρντο Κόστα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, η ομάδα από την Σκωτία βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να χτυπήσει πριν καλά – καλά ζεσταθεί ο πορτογάλος αμυντικός.

Στο 14ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ τον Μπόνι και με μια δόση τύχης καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκουαϊτα με κόντρα σε πόδι αμυντικού.

Η Βαλένθια ποτέ δεν μπόρεσε να «μπει» στο παιχνίδι μετά την αποβολή αυτή του Ραμί. Έτσι στο 58ο λεπτό η Σούονσι διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μίτσου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντε Γκουμάν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0.

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League, η Σεν Γκάλεν. Νίκησε 2-0 την Κούμπαν Κράσνονταρ συνεχίζοντας ένα σερί νικών στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο ελβετικό πρωτάθλημα και στο Europa League.

Οι ελβετοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν κατάφεραν όμως να ανοίξουν στο σκορ πρώτο 45λεπτό στις φάσεις που δημιούργησαν.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 56ο λεπτό του αγώνα όταν ο Γιανγιάνοβιτς κατάφερε να βρει την «απάντηση» στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Με πάσα του ο Καράνοβιτς άνοιξε το σκορ, και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ελβετικής ομάδας.

Και το δεύτερο τέρμα της Σεν Γκάλεν προήρθε από τον Γιανγιάνοβιτς. Αυτή την φορά όμως η πάσα του είχε τελικό αποδέκτη τον Μάθις ο οποίος στο 76’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: