Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Είμαστε ακόμη μακριά…»

markopoulos
Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως η ομάδα έχει ακόμα πολύ δουλειά για να είναι έτοιμη και εξήγησε τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει στην απόκτηση ψηλού.
Αναλυτικά όσα είπε:
“Ηταν ένα φιλικό και θέλαμε να δούμε διάφορα σχήματα και ορισμένα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σε κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι ακόμη είμαστε μακριά και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
“Εμφανίσαμε κάποιες αδυναμίες επιθετικά και μας βγήκαν και στην άμυνα στο ξεκίνημα. Έχουμε ακόμη φιλικά παιχνίδια και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε”.
Για τις αδυναμίες επεσήμανε: “Εμφανίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη κάποια πράγματα, ενώ οι νέοι παίκτες που ήρθαν θέλουν κι άλλο χρόνο. Μας βγαίνει και η κούραση”.
Για το ματς με τον Άρη σχολίασε: “Καμιά ομάδα δεν θα είναι έτοιμη τότε, αν δεν περάσουν δύο μήνες με πρωτάθλημα δύσκολα κάποια ομάδα θα είναι έτοιμη”.
Για τον ψηλό που θέλει η ομάδα: “Θέλουμε να παίζει καλή άμυνα, να παίρνει ριμπάουντ, να τραβάει έξω την άμυνα του αντιπάλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο παίκτης να έχει κάποιο μέγεθος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: