Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γράντας στο Metropolis: «Να δώσει ονόματα στη δικαιοσύνη ο Ηλιάδης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Γράντας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τη συνέντευξη Ηλιάδη: «Δεν είπε τίποτα καινούργιο ο Ηλιάδης. Είναι γνωστά πράγματα αυτά, τα οποία δεν ξέρω γιατί τα είπε. Τα ξέρουμε όλοι. Το θέμα είναι ότι ο Ηλιάδης πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη να δώσει ονόματα. Αν εάν δεν πάει αυτό σημαίνει πως ή δεν έχει στοιχεία ή αυτά που λέει είναι στον αέρα. Αυτά πρέπει να τελειώνουν κάποτε. Αυτό του είπα και εγώ, μόλις ανέλαβε. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ειδάλλως δεν έχει ευοίωνο μέλλον. Αυτοί που έδιωξαν τους Αρειανούς από τα γήπεδα πρέπει να πληρώσουν. Αυτοί που έχουν τα βιβλία και τα χαρτιά να τα βγάλουν έτσι ώστε όσοι φταίνε να πληρώσουν. Κατάντησαν τον Άρη σε αυτό το χάλι. Πού σπαταλήθηκαν αυτά τα λεφτά; Ποιος τα έφαγε; Κάποιοι πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί. Δεν θα λυθεί το θέμα του Άρη, αλλά θα ικανοποιηθεί ο αγανακτισμένος κόσμος. Δύο πράγματα πρέπει να γίνουν. Πρέπει αφενός να βρεθούν λεφτά για να προχωρήσει ο Άρης και αφετέρου να τιμωρηθούν αυτοί που σπατάλησαν του κόσμου τα λεφτά. Μπήκαμε στο άρθρο 44 και μετά από λίγα χρόνια φτάσαμε ξανά στα 30 εκατομμύρια ευρώ χρέη».

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον που αποκάλυψε ο Ηλιάδης: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί επενδυτής. Μόνο αν είναι κάποιος από Ρωσία, Αφρική και μπορεί να αψηφήσει τα τεράστια χρέη. Διαφορετικά η μόνη λύση είναι τύπου ΑΕΚ. Εγώ το έλεγα εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που δεν έχεις οικονομικά περιθώρια δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είναι πολλά τα χρέη. Άντε και μπήκαμε στο άρθρο 99. Θα μπορέσουμε να πληρώνουμε τις δόσεις για να μείνουμε στο άρθρο 99; Από πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα;

Για τα πεπραγμένα της διοίκησης Ηλιάδη: «Τα πάει καλύτερα από τους προηγούμενους. Κάνει μια πολύ καλή διαχείριση, με βάση όσα παρακολουθώ».

Για τις πιθανότητες που δίνει ώστε να τιμωρηθούν κάποιοι: «Κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί που είναι μέσα σήμερα, πολιτικοί, επιχειρηματίες ότι θα έμπαιναν μέσα κι όμως πήγαν. Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Κάποιοι έγιναν πλούσιοι από τον Άρη και πρέπει να πληρώσουν».

Για το πόρισμα της Nexia που ακόμη αναμένεται: «Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Αυτοί οι έλεγχοι γίνονται για να περνάει ο χρόνος». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: