Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Σοβαρά και πειθαρχημένα»

koylakiwths
Ο Γιώργος Κουλακιώτης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον Arena 89.4 και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα του για την Σαχτιόρ την οποία παρακολούθησε:
Αρχικά είπε:
«Επειδή έτυχε να δω το πρώτο παιχνίδι αυτής της ομάδας με την Σάλκε στην έδρα της, μου άρεσε. Είναι άπειρη αλλά δεν παύει να είναι καλή ομάδα . Ένα μείον που έχει ο ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει τον κόσμο. Αν βγει σοβαρά και πειθαρχημένα δεν θα έχει πρόβλημα. Είναι αδύναμη η Σαχτιόρ αλλά αν δεν μπει σοβαρά ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα»
Από τακτικής άποψης:
«Εμένα μου άρεσε ο σέντερ φορ γιατί είναι έμπειρος. Από εκεί και ύστερα έχουν μειονέκτημα στους αμυντικούς. Είναι όλα ψηλά παιδιά και αργοί όποτε θα έχουμε ένα πλεονέκτημα με την ταχύτητα του Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Εντάξει επειδή είναι άπειροι θέλουν την διάκριση αλλά με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ θα νικήσει»
Στην συνέχεια είπε:
«Αυτό το παιχνίδι ήταν εντός έδρας. Εμένα μου άρεσε. Εκτός έδρας δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν. Υποθέτω ότι θα κλειστούν και ίσως θα προσπαθήσουν στην κόντρα να χτυπήσουν» ενώ για τον επιθετικό της Σαχτιόρ και πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί:
«Και ο Κατσουράνης και ο Βίτορ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Απλά επειδή είναι έμπειρος  μπορεί να σου κάνει την μισή ευκαιρία γκολ. Ξέρουν τα παιδιά τι να κάνουν αλλά επαναλαμβάνω ότι αν μπουν όπως πρέπει δεν θα έχουν πρόβλημα»
Ξεχώρισε κάποιον παίκτη που κάνει την διαφορά:
«Είναι εκτός έδρας και θα παίξουν αμυντικά. Δεν είδα κάποιον παίκτη που να μου κάνει εντύπωση. Είναι καλό σύνολο αλλά πιο αδύναμο από τον ΠΑΟΚ. Δεν είδα κάποιο παίκτη να με εντυπωσιάζει. Είναι ομάδα συνόλου και αυτός ο επιθετικός που έχουν ίσως κάνει την διαφορά. Δεν μπορεί να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ αυτή την ομάδα»
Για τα στημένα της Σαχτιόρ:
«Έχω δει κοντούς παίκτες να παίρνουν κεφαλιά από δίμετρους. Ο Βίτορ δεν είναι πανύψηλος όμως έχει κάνει και γκολ. Σε αυτές τις φάσεις πρέπει να είναι συγκεντρωμένος να έχεις καλή θέση και να μην πάρει την μπάλα ο αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα αν μπει πολύ χαλαρά και τους υποτιμήσει»
Πως παίζει γενικά η Σαχτιόρ:
«Παίζουν δυνατά ίσως και γι’ αυτό η Σέλτικ έχασε. Έπαιξαν δυνατά και ίσως να τους υποτίμησαν και γι’ αυτό έχασαν»
Για τον Στοχ:
«Στον ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά την διαφορά την κάνει ο Στοχ. Μιλάμε για παικταρά. Είναι ο ποιοτικότερος παίκτης. Κάνει την διαφορά. Και ίσως αν ο ΠΑΟΚ είχε άλλους δύο σαν αυτόν θα έκανε την διαφορά και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Γενικά η εικόνα του είναι πάρα πολύ καλή. Δείχνει σε κάθε παιχνίδι την ποιότητα του. Είναι γρήγορος έρχεται με την μπάλα κατευθείαν πάνω σου. Αν κάνει την προσποίηση και κάνει και το σουτ αν δεν το βάλει με την μία θα το κάνει με την δεύτερη»
Για τον Λούκας:
«Ο Λούκας είναι τεχνίτης έχει καλά χτυπήματα φάουλ αλλά θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερη ουσία. Περιμένω να βγάλει δύο τρεις κάθετες φάσεις ή να βάλει ο ίδιος το γκολ. Στο κομμάτι με τις σέντρες παίρνει άριστα»
Πόσο επηρεάζει ο τίτλος του φαβορί:
«Είναι σίγουρα επικίνδυνος ο τίτλος του φαβορί. Αν δούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Τσέλσι η Γιουβέντους έφερε 1-1 με την Κοπεγχάγη. Το παιχνίδι πρέπει να το κάνεις εσύ εύκολο παίζοντας πειθαρχημένα μέσα στο γήπεδο»
Για το πρωτάθλημα:
«Είμαι αισιόδοξος παρά την μια γκέλα που έγινε μέσα στον Παναιτωλικό. Έχει καλό ρόστερ καλό προπονητή και η βοήθεια του κόσμου είναι ανεπανάληπτη. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και θα δούμε τι θα γίνει»
Τέλος για τον ίδιο:
«Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική. Θέλω να υπάρχει μία σοβαρότητα όμως. Δεν μου αρέσει να είναι ερασιτεχνικά . Θέλω να πάω κάπου καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: