Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κατσουράνης: «Τα καταφέραμε»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σαχτέρ εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Κατσουράνης: «Τα καταφέραμε»
Χαρούμενος από την επικράτηση του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση απέναντι στη Σαχτέρ δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο Έλληνας διεθνής μέσος τόνισε επίσης ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για τον «δικέφαλο του Βορρά» αν είχε δίπλα του τον κόσμο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Aξίζαμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε άλλες φορές σωστά άλλες φορές όχι να βρούμε μία λύση γιατί δεν είχαμε χώρους καθώς ο αντίπαλος ήταν πολύ πίσω. Τελικά τα καταφέραμε. Εμείς κάναμε κάποια λάθη σε εύκολες πάσες και δυσκολευτήκαμε και με τον περίεργο τρόπο που έπαιζε ο αντίπαλος που ήταν όλο πίσω και με τρία σέντερ μπακ. Ηταν η πρώτη μας νίκη στα τρία παιχνίδια που κάναμε χωρίς κόσμο.

Αν είχαμε κόσμο θα ήταν όλα πιο εύκολα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς ενώ στην Ευρώπη στόχο μας είναι η πρόκριση από τους ομίλους του Europa League. Kοιτάμε κάθε νίκη ξεχωριστά σε Ελλάδα και Ευρώπη». 



Τζιόλης: «Το θέλαμε πολύ»

Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτάσουν στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για φέτος αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μετά την επικράτηση απέναντι στη Σαχτέρ. Ο Έλληνας διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην επιπλέον δυσκολία της άδειας Τούμπας και έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Αλκμαάρ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ψηλή ομάδα και δυνατή. Μπήκαμε νωχελικά στο ματς και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Παλέψαμε, πιέσαμε ψηλά ρισκάραμε και τελικά πήραμε τη νίκη.

Πάντα είναι δύσκολα να παίζεις χωρίς κόσμο και ειδικά όταν είσαι πίσω στο σκορ, θέλει ψυχικά αποθέματα για να κερδίσεις. Θέλαμε πάρα πολύ την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για φέτος. Πρώτος στόχος μας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η πρόκριση από τον όμιλο και βλέπουμε. Πάμε Ολλανδία με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στη Αλκμααρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: