Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στην κορυφή μέσω... Εστορίλ η Σεβίλλη! (video)

Η Σεβίλλη επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Εστορίλ και βρέθηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου του Europa League,εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία 2-2 ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Στην κορυφή μέσω... Εστορίλ η Σεβίλλη (video)
Ιδανικότερο ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Europa League δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τη Σεβίλλη.

Η ισπανική ομάδα πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα, το Εστορίλ, νικώντας την ομώνυμη ομάδα με 2-1.

Με το τρίποντο αυτό βρέθηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου από την πρώτη κιόλας αγωνιστική εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία 2-2 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στην Φράιμπουργκ και την Σλόβαν Λίμπερετς.

Στο Εστορίλ η Σεβίλλη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 59ο λεπτό ο Ματσίν έδωσε το προβάδισμα, το οποίο όμως δεν διατήρησε πολύ. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 61’, ο Μιγκέλ ισοφάρισε για την πορτογαλική ομάδα.

Οι σεβιγιάνοι όμως μπόρεσαν και πάλι να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Στο 77ο λεπτό ο Γκαμέιρο πέτυχε το δεύτερο (1-2) τέρμα της ισπανικής ομάδας το οποίο έμενε να είναι και το τελευταίο του αγώνα.



Την ίδια στιγμή η Φράιμπουργκ και η Σλόβαν Λίμπερετς έμεναν στο 2-2 στο άλλο παιχνίδι με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά. Στο 23ο λεπτό ο Σούστερ εκτέλεσε εύστοχα ένα πέναλτι. Στο 35ο λεπτό ο Μεχμέντι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι πίστεψαν ότι είχαν «κλειδώσει» το παιχνίδι.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Στο δεύτερο 45λεπτο η Σλόβαν Λίμπερετς αντέδρασε. Στο 66ο λεπτό ο Καλίβιντσεφ μείωσε σε 2-1. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Ράμπουσιτς. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του όταν το σουτ που έκανε στο 77ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα (78) αποβλήθηκε ο Γκέντε για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ριμπάλκα για τη Σλόβαν.

Βαθμολογία
Σεβίλλη 3 (2-1)
Φράιμπουργκ 1 (2-2)
Σλόβαν Λίμπερετς 1 (2-2)
Εστορίλ 0 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική
Πέμπτη, 03/10
Σεβίλλη – Φράιμπουργκ
Σλόβαν Λίμπερετς – Εστορίλ 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: