Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Εγώ φταίω…»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη της ήττας-σοκ της Τσέλσι από τη Βασιλεία στο Λονδίνο (1-2) και δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί η ομάδα του.

Μουρίνιο: «Εγώ φταίω…»
Η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χάνει την ψυχραιμία του. Μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Βασιλεία για το Champions League (1-2) επωμίστηκε το βάρος της ευθύνης και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να αλλάξουν πρόσωπο οι «μπλε».

«Είμαι προπονητής κι εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Ειδικά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Στις καλές στιγμές θέλω όλοι να λάμπουν. Στις άσχημες θέλω να υπάρχει ηρεμία. Δεν είμαι σοκαρισμένος γιατί κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Ασφαλώς και δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί αντί να κάνουμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και την πρόκριση, κάναμε ένα πισωγύρισμα. Αύριο δεν θα ξυπνήσω με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά από τις επτά το πρωί θα αρχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει στο επόμενο ματς με τη Στεάουα να πάρουμε τη νίκη για να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Champions League. Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια μπροστά μας», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: