Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φουρλίγκας στο «Αθλητικό Metropolis» για επενδυτή: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Βασίλης Φουρλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την επιτυχημένη παρουσία του περιπτέρου στη ΔΕΘ: «Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω όλο το προεδρείο της ΔΕΘ για τη συνεργασία. Ό,τι υποσχεθήκαμε το τηρήσαμε, υπήρξε μια πολύ καλη παρουσία, άψογη συνεργασία, και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Μέσα στην άσχημη παρουσία της ομάδας δώσαμε μια αισιόδοξη νότα, ότι πράγματι είναι ενιαίος ο Άρης και δείξαμε το δρόμο για το πώς πρέπει να γιορταστούν τα 100 χρόνια του συλλόγου».

Για το ζήτημα του επενδυτή: «Δεν ξέρω τί γίνεται και δεν θέλω να ασχοληθώ. Θα ασχοληθώ όταν παρουσιαστεί μπροστά μου με τα χρήματα ανά χείρας. Χορτάσαμε από επενδυτές φαντάσματα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Τρέχει η ΑΜΚ, πληρώσαμε όλα τα παράβολα και περιμένουμε. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για φανταστικά πράγματα.

Για τις επενδυτικές εξαγγελίες Ηλιάδη: «Πρέπει να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν ήμουν 100% σίγουρος. Έχει κουραστεί ο κόσμος του Άρη, να δημιουργούνται ελπίδες και μετά να καταρρέουν. Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα καθημερινά προβλήματα, μακάρι να ευοδωθούν οι επαφές του Ηλιάδη».

Για τις πιθανότητες να εμφανιστεί κάποιος επενδυτής: «Δεν είναι δύσκολο να βρει και ο Άρης επενδυτή μεγέθους Σαββίδη. Εμείς από την πλευρά μας θα φτιάξουμε έναν πλήρη φάκελο ώστε να ε΄χουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση σε όποιον θελήσει και ενδιαφερθεί στο μέλλον Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: