Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο Σάμαρης «γυάλισε» στον Μίτσελ!

Διαφορετική θα ήταν η πορεία του Ανδρέα Σάμαρη στον Ολυμπιακό, αν ο Μίτσελ δεν είχε πιστέψει στις ικανότητές του, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Όταν ο Σάμαρης «γυάλισε» στον Μίτσελ
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες για τον Ανδρέα Σάμαρη με αφορμή τις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σκεφτείτε, όμως, το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να είχε «κόψει» τον 24χρονο χαφ απ’ το ρόστερ; Δεν θα γινόταν καν αυτή η συζήτηση.

Έτσι έχουν τα πράγματα για τον πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο Ισπανός τεχνικός πίστεψε στο ταλέντο και τις ικανότητες του πρώην μέσου του Πανιωνίου, ο οποίος του είχε… γυαλίσει απ’ το περσινό παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους».

Έτσι αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα και στην προετοιμασία έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο «ερυθρόελυκο» στρατόπεδο.

Τα πράγματα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έγιναν περίπλοκα για τον Σάμαρη, όταν στον Ισπανό τεχνικό προτάθηκε ένας χαφ από την Primera Division.

Ο 50χρονος είχε πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη του, αλλά το σκέφτηκε και φέρεται είπε στη διοίκηση πως ο Έλληνας χαφ θα γίνει ακόμη καλύτερος από εκείνον που ενδεχομένως να αποκτούσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: