Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Να στηρίξουν την προσπάθεια Σαββίδη»

malelis
Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για τα θέματα που τρέχουν στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την παρουσίας τους στην εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη: «Όπως έχω πει πρόκειται για ένα μεγάλο επιχειρηματία με άριστες προθέσεις για επενδύσεις στη χώρα μας και το ίδιος σκέφτεται και ο κ. Κοντομηνάς στο μπάσκετ».
Για την πιθανότητα να ασχοληθεί ο Κοντομηνάς με τον ΠΑΟΚ με κάτι παραπάνω από μια χορηγία: «Ευελπιστώ και το θέλω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ξεκινάει η 2η χρονιά χορηγίας. Το ενδιαφέρον από τη διοίκηση και τον ερασιτέχνη είναι ιδιαίτερο και προκάλεσαν το θαυμασμό το κυρίου Κοντομηνά».
Για την εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν πάρα πολύ καλή η παρουσίαση του Σαββίδη.  Μια «κραυγή» και προσπάθεια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα εκπληρωθεί και ότι δεν θα βοηθήσει η πολιτεία στην υλοποίηση αυτή.
Ήταν ένα μήνυμα που είχε ιδιαίτερη σοβαρότητα. Έδειξε τις προθέσεις του προς την κατεύθυνση αυτή. Πέρα της δύσκολης εποχής, μια τέτοια επένδυση τέτοια περίοδο στη βόρεια Ελλάδα, που δεν έχει τις μεγάλες επενδύσεις, μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να υποστηριχτεί από όλους τους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιήσει το έργο ο Σαββίδης».
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση των παρευρισκόμενων πολιτικών: «Είναι λεπτή η θέση μου να σχολιάσω πως αντέδρασε κάθε πολιτικός. Εκτιμώ πως ο Σαββίδης πήρε υποσχέσεις και ελπίζω πως θα ξεκινήσει μια στήριξη της προσπάθειας. Όλες αυτές οι υποσχέσεις θα έχουν νόημα όταν λάβουν σάρκα και οστά».
Ακόμη πρόσθεσε: «Τι σχόλιο να κάνει κάποιος για μια τέτοια προσπάθεια δυο μεγάλων επιχειρηματιών. Πρέπει να χαιρετηθεί και να υποστηριχτεί αυτή η προσπάθεια».
Για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Την περίοδο των μεταγραφών γράφονται πολλά ονόματα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο μπάτζετ για όλους. Το Θέμα Λάζαρου έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Έχει αλλάξει φιλοσοφία. Έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική. Είναι μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Ήταν γρήγορη η απόφαση του. Μπορούσε να καθίσει να βοηθήσει αλλά δυο χρόνια. Κάθισα και το συζήτησα μαζί του. Δεν αποφασίζονται αυτά σε ένα 24ωρο».
Για την απόκτηση «ψηλού»: «Ουδείς αναντικατάστατος, χωρίς να σημαίνει πως δεν ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Λάζαρος. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις με τη διοίκηση και το κομμάτι αυτό θα καλυφτεί με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα φέτος θα είναι πιο ισχυρή από την περσινή περίοδο».
Για τον Κούπερ: «Δεν πρόκειται για ένα παίκτη που έπεσε από τον ουρανό. Κατέχει το μπάσκετ αλλά πρέπει να εγκλιματιστεί. Θέλει να αναδειχτεί και να γίνει αρχηγός στις προσπάθειες. Έχει τη δυνατότητα».
Για το θέμα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο: «Υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να επικρατήσει η φρόνηση να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης έχει πρόθεση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ έχει πρόθεση να βοηθήσει τον παίκτη μετά το πρόβλημα που είχε».
Για το τουρνουά στην Αδριανούπολη: «Πιστεύω ότι ο κ. Μαρκόπουλος έχει βγάλει συμπεράσματα αλλά θέλει να δει σε τι χρειάζεται ενίσχυση. Μας λείπει ένα 5αρι στη θέση του Παπαδόπουλου και είναι σημαντικό κομμάτι. Θα καλυτερέψει τις δυνατότητες τις ομάδας με το τουρνουά αυτό και για τα ματς με τον Άρη που δεν είναι μακριά».
Ολοκλήρωσε με μια αποκάλυψη: «Στις αρχές Οκτώβρη θα γίνει η εκδήλωση για τη χορηγία στη φανέλα του ΠΑΟΚ και θα ανέβει και ο κύριος Κοντομηνάς στη Θεσσαλονίκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: