Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε τα... δικά της η Τότεναμ!!

Τι κι αν είχε θεωρητικά «αναπληρωματικούς» στη σύνθεσή της; Η Τότεναμ επικράτησε για πλάκα 3-0 της Τρόμσο και οδηγει με το... καλημέρα την κούρσα, μετά και το 0-0 της Σερίφ με την Ανζί.

Ξεκίνησε τα... δικά της η Τότεναμ (video)
Ιδανική εκκίνηση στο Γιουρόπα Λιγκ για την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι αν και έπαιξαν με αρκετούς «αναπληρωματικούς», δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ρίξουν «τριάρα» στην Τρόμσο και να δείξουν πως αν θέλουν μπορούν να πάνε μέχρι τέλους στον θεσμό!

Ο Ντεφό στο 21’ και στο 29’ σημείωσε δύο τέρματα και ουσιαστικά... κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για τους «spurs», καθώς αν και νωρίς, οι Νορβηγοί ήταν ανήμποροι να ακολουθήσουν τον ρυθμό και να απειλήσουν. Χαρακτηριστικό πως στο ημίχρονο δεν είχαν καμία τελική προσπάθεια.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Έρικσεν στο 86’, πετυχαίνοντας με πολύ ωραίο τρόπο το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Α, για την... ιστορία οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δύο τελικές!

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, δεν θαμπωθήκαμε σχεδόν καθόλου. Σερίφ Τίρασπολ και η «διαλυμένη» Ανζί έμειναν στο 0-0, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που λογικά –βάση της εικόνας τους- θα πρέπει να αφήνει και τις δύο ικανοποιημένες από τον ένα βαθμό.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του 11ου ομίλου:

Σέριφ Τιρασπόλ-Άνζι 0-0

Τότεναμ-Τρόμσο 3-0
(21', 29' Ντεφό, 86' Έρικσεν)

Επόμενη αγωνιστική (03/10)

Ανζί-Τότεναμ (20:00)
Τρόμσο-Σερίφ Τιρασπόλ (20:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: