Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος η χρονιά για Μάρεϊ;

Από τη νέα σεζόν θα ξαναδούμε (λογικά) τον Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος θα κάνει εγχείρηση στην μέση και χάνει σίγουρα τα προσεχή τουρνουά στην Ασία. Σχεδόν απίθανη η συμμετοχή του στους τελικούς της ATP.

Τέλος η χρονιά για Μάρεϊ;
Λογικά δεν θα ξαναδούμε φέτος στα κορτ τον Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος τενίστας, νούμερο τρία στον κόσμο, πήρε την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει τους πόνους που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Εδώ και 18 μήνες αντιμετωπίζει προβλήματα στην μέση, γι’ αυτό κι άλλωστε έχασε αρκετές διοργανώσεις μέσα στη σεζόν. Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να εγχειριστεί και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αποθεραπεία του.

Σίγουρα δεν θα τον δούμε στα προσεχή τουρνουά στην Ασία, συμπεριλαμβανομένου και του Masters στην Σανγκάι. Πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα προλάβει τους τελικούς της ATP, που είναι προγραμματισμένοι για το Λονδίνο, στις 4-11 Νοεμβρίου κι ενώ έχει ήδη προκριθεί (όπως και οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ). Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και η συμμετοχή του θεωρείται σχεδόν απίθανη, αφού κι ο ίδιος δεν θέλει να ρισκάρει.

Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν τις επόμενες ημέρες, ενώ αν δεν ξαναπαίξει φέτος, είναι δεδομένο πως ο Νταβίντ Φερέρ θα τον περάσει στην παγκόσμια κατάταξη, με τον «βασιλιά» του φετινού Wimbledon να υποχωρεί στη τέταρτη θέση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: