Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ψάχνει τον αντί-Γκαλέτι!

Τελικά, μάλλον ποτέ δεν θα παίξει πλήρης σε ένα παιχνίδι ο ΟΦΗ, αφού τώρα που επέστρεψε ο Παπάζογλου, θα απουσιάσει ο Γκαλέτι, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ψάχνει τον αντί-Γκαλέτι
Ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα για τον Παύλος Δερμιτζάκη στον ΟΦΗ. Ο Μακεδόνας τεχνικός πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Αργεντινός μέσος δεν υπολογίζεται γι’αυτή την αναμέτρηση και ήδη εξετάζονται οι εναλλακτικές. Αυτός που δείχνει να έχει το προβάδισμα είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε εξαιρετική εικόνα και στα φιλικά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή να μην είναι η μόνη αλλαγή για τον Δερμιτζάκη, αφού αναμένεται να ξεκινήσει και ο Θανάσης Παπάζογλου βασικός. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης, οι Γκαλέτι και Μονιάκης συνέχισαν τη θεραπεία τους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή στις 5μμ. θα γίνει η τελευταία προπόνηση και έπειτα θα επιλεγεί η αποστολή που στις 8.30μμ. θα «πετάξει» για την Αθήνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: