Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Λάζαρ: «Θέλω τελικό Europa League με τον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία να παίξει σε έναν τελικό Europa League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κοστίν Λάζαρ.

Λάζαρ: «Θέλω τελικό Europa League με τον ΠΑΟΚ»
Χαρούμενος για την επίτευξη της νίκης κόντρα στην Σαχτέρ Καραγκαντί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος τόνισε πως στόχος είναι να φτάσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» όσο ψηλότερα γίνεται και γιατί όχι να παίξει ακόμα και στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM o Κοστίν Λάζαρ::

Για τον αγώνα με την Σαχτέρ Καραγκαντί:
«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή, αλλά στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε και καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να πάρουμε τελικά τον αγώνα. Ήταν δύσκολη ομάδα αλλά ήμασταν καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε την αναμέτρηση».

Για την φάση του πέναλτι: «Δεν είδα καλά την φάση του πέναλτι, πάντως δεν νομίζω ότι ήταν. Το είδα από μακριά για αυτό δεν είμαι σίγουρος, πάντως δεν κολλάμε εκεί, το θετικό είναι πως κερδίσαμε».

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι πολύ νωρίς βέβαια να μιλάμε για την συνέχεια του θεσμού, ωστόσο είμαστε αρκετά καλή ομάδα και πιστεύω πως φέτος θα πάμε ακόμα πιο μακριά από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ο στόχος είναι να πάμε όσο παραπέρα μπορούμε, αυτός είναι ο στόχος, ακόμα και να φτάσουμε στον τελικό του Europa League. Είναι δύσκολο το ξέρω, θα δούμε τι θα γίνει, πάντως εγώ θέλω να παίξω έναν τελικό στο Europa League με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: