Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στέφενς: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος»

Προβληματισμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ παρά τη νίκη απέναντι στη Σαχτέρ, εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

Στέφενς: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος»
Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση απέναντι στη Σαχτέρ ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι χάμενες ευκαιρίες λίγο έλειψε να κοστίσουν στην ομάδα του ενώ δήλωσε χαρούμενος από την επιστροφή των Λίνο και Λάζαρ στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σήμερα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, στο τέλος πετύχαμε δύο γκολ, είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, αλλά θα έπρεπε να πρηγούμασταν στο πρώτο ημίχρονο για να μην έχουμε προβλήματα.

Μπορείτε να δείτε και εσείς πόσο σημαντικό είναι όλοι παίκτες να είναι υγιείς για να μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις ανά πάσα Δεν είναι καθόλου εύκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει 9-10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες που κάνεις και εμείς δεν το κάναμε, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα».


Για τον χειρότερο παίκτη της Σαχτιόρ, επειδή είχε προηγηθεί σχετική τοποθέτηση του τεχνικού της Σαχτιόρ: «Είναι μία ερώτηση που πρέπει να απευθύνεται στον τεχνικό της Σαχτιόρ, εγώ δεν μπορώ να δώσω καμία απάντηση για αντίπαλους προπονητές. Δεν δείχνει σεβασμό να απαντήσω εγώ. Αν πει κάτι που με θίγει θα του απαντήσω, αλλά όταν είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο».

Για το ότι παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα: «Είναι δύσκολο, αλλά όταν η ΟΥΕΦΑ αποφασίζει πρέπει να το σεβαστούμε. Από ψηλά βλέπεις περισσότερα πράγματα απ' ότι από χαμηλά».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε κλειστές άμυνες και τον Λάζαρ που χρησιμοποιήθηκε βασικός ενώ προέρχεται από τραυματισμό: «Πρέπει να παίζεις γρήγορα από τις πίσω ζώνες όταν ο αντίπαλος παίζει αμυντικά. Αλλιώς πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Το δεύτερο το είχαμε σε κάποιες στιγμές, αλλά δεν είχαμε το γρήγορο παιχνίδι από τις πίσω ζώνες. Ηταν ρίσκο η συμμετοχή του Λάζαρ, γι' αυτό δεν βάλαμε και τον Λίνο που ερχόταν από τραυματισμό από την αρχή. Ο Λάζαρ είναι πολύ σημαντικός, μπορείτε και εσείς να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς για να αλλάζουμε πράγματα κατά την διάρκεια του αγώνα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Κάθε μέρα οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν και να βελτιώνονται και ειδικά σήμερα δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος για την εμφάνιση. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Αυτό βέβαια καμιά φορά γυρίζει και μπούμερανγκ. Η αυτοπεποίθηση είναι καλή, η περίσσια αυτοπεποίθηση όχι».

Για την αλλαγή του Βούκιτς και γιατί δεν έβαλε τον Νέτσιντ: «Οταν παίζεις με έναν αντίπαλο που έχει πολλούς ψηλούς παίκτες δεν βοηθάει ακόμη ένας ψηλός ανάμεσά τους. Χρειάζεσαι έναν παίκτη με αίσθηση του γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Τόμας δεν την έχει. Έκρινα ότι σήμερα δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Επίσης, το να βάλεις του Βούκιτς που έχει την αίσθηση του πότε θα τρυπώσει μέσα στην περιοχή είναι καλύτερο απ' ότι να έχεις έναν παίκτη μόνιμα μέσα στην περιοχή. Πάντως και ο Βούκιτς και ο Νέτσιντ προέρχονται από τραυματισμούς και θέλουν τον χρόνο τους».

Για το άλλο παιχνίδι του ομίλου και τη νίκη της Αλκμάαρ: «Είναι νωρίς και νομίζω ότι δεν είναι η στιγμή να δίνουμε σημασία στα άλλα παιχνίδια. Για εμάς σημαντικό είναι μόνο το παιχνίδι της Κυριακής που είναι το επόμενο ματς».

Για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει στο επόμενο παιχνίδι: «Το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Ομως είναι πολύ σημαντικό και το να δημιουργείς ευκαιρίες και εμείς σήμερα το καταφέραμε αυτό απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά».

Για το πόσο εξαρτημένος είναι ο ΠΑΟΚ από τον κόσμο του:
«Είναι δύσκολο να απαντήσουμε τι θα γινόταν με τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που αφήσαμε την τιμωρία πίσω μας γιατί το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεται με κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: