Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η «άλωση» του Κιέβου! (video)

Μεγάλη νίκη για την Γκενκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η «άλωση» του Κιέβου (video)
Οι Βέλγοι νίκησαν με 1-0 την Ντιναμό Κίεβου στην ουκρανική πρωτεύουσα στο ντέρμπι της πρεμιέρας του έβδομου ομίλου της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έκαναν το σημαντικότερο βήμα για μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στους «32».

Νίκη για την Τουν με 1-0 επί της Ραπίντ Βιέννης στην Ελβετία στο ντέρμπι των αουτσάιντερ του γκρουπ, τη φέρνει προσωρινά στην κορυφή.

Ντιναμό Κιέβου-Γκενκ 0-1

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να χάσουν το πιο δύσκολο ματς που θα δώσουν στο «Ολιμπίνσκι» και τώρα θα πρέπει να καλύψουν κάπου αλλού αυτή την ήττα.

Πάντως, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει νωρίτερα, όμως σε μια αντεπίθεση ο Γκόριους με ωραίο πλάσε μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 στο 62’. Οι Ουκρανοί έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια και μια καταπληκτική στις καθυστερήσεις, όμως δεν άλλαξε κάτι.



Τουν-Ραπίντ Βιέννης 1-0

Οι Ελβετοί πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη που τους δίνει από την αρχή ελπίδες για την πρόκριση στους «32».

Οι νικητές είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια και δικαιώθηκαν με το γκολ του Σνεουούλι στο 35΄, ύστερα από ασίστ του Ζούφι, χάνοντας ευκαιρίες στη συνέχεια για μεγαλύτερο σκορ, αν και στο 83' οι Βιεννέζοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν.



Christian Schneuwly Goal ~  Thun vs   Rapid... από film-shqip


Βαθμολογία:

Γκενκ 3 1-0

Τουν 3 1-0

Ντιναμό Κ. 0 0-1

Ραπίντ Βιεν. 0 0-1


Επόμενη αγωνιστική (03/10):

Ραπίντ Βιέννης-Ντιναμό Κιέβου (20:00)
Γκενκ-Τουν (20:00) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: