Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Στην μπούκα της ΟΥΕΦΑ ο ΠΑΟΚ!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σαχτέρ στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για τα σφυρίγματα της διαιτησίας. Γιατί έβαλαν τον Δικέφαλο στο μάτι; Εγώ δεν θέλω να σταθώ τόσο αυτή την ώρα στην εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Σαχτέρ. Κακός, άλλωστε, ήταν ο δικέφαλος στο ματς, έστω κι αν κέρδισε. Δεν έκανε, δηλαδή, πειστική εμφάνιση. Και πέτυχε με τα χίλια ζόρια μια ψυχοβγαλτική νίκη.
Ο ρέφερι με Μέταλιστ
Εκεί, λοιπόν, που θέλω να επιμείνω αρχικά είναι στο θέμα της διαιτησίας. Με την Μέταλιστ; Τα λέγαμε και τότε ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε σε αρκετές φάσεις από τον ρέφερι. Μέχρι και πέναλτι δεν του έδωσε.
Οι στραβές με Σάλκε
Με την Σάλκε; Ειδικά στην Τούμπα τον τσάκισε η διαιτησία. Ούτε μια, ούτε δυο στραβές φάσεις γίνανε και μην τις πιάσω μια, μια.
Βουτιά σαν ρεύμα
Και πάμε στο αποψινό. Είναι δυνατόν να δίνεται τέτοιο πέναλτι; Ακόμα, δηλαδή, κι αν τον ακούμπησε ελάχιστα ο Κατσουράνης τον αντίπαλό του, δεν φαίνεται από ένα… χιλιόμετρο ότι κάνει βουτιά σα να τον κτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα;
Για 0-2 και μια κόκκινη ακόμα
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και μια φάση που δεν δίνεται πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ, με την Σαχτέρ να είναι έτοιμη να κάνει το 0-2. Κι εκεί θα τελείωνε το ματς. Και καπάκι δεν τρώει δεύτερη κίτρινη ο παίκτης των φιλοξενούμενων για φάουλ σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη.
Τι άλλο, δηλαδή, να γινόταν; Και μιλάμε τώρα ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την Σαχτέρ που δεν έχει φανέλα στην Ευρώπη. Πού να αντιμετώπιζε και κανένα μεγάλο όνομα.
Τον έβαλε στο μάτι
Εδώ, λοιπόν, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στην μπούκα της ΟΥΕΦΑ. Τον έχει βάλει στο μάτι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Μην ξεχνάμε τα περσινά επεισόδια και ότι φέτος ο δικέφαλος έχει δώσει τρία ευρωπαϊκά ματς σε άδεια Τούμπα. Και με τίποτα δεν θέλει τέτοια σκηνικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Όπως, βέβαια, υπάρχει και προϊστορία με παλιότερα επεισόδια και τιμωρίες, όταν είχε δώσει και τότε δικαιώματα ο ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκά ματς.
Διαχείριση από Σαββίδη
Κι επειδή άκουσα αυτά που είπε απόψε ο Σαββίδης στην συνέντευξη Τύπου, έχω να πω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί κι αυτό το ζήτημα. Ειδικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δείχνει αρκετές δυνατότητες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Δεν γίνεται, όμως, ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται συνέχεια μπροστά σε τέτοιες διαιτησίες. Και το ίδιο θα έλεγα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα βρισκόταν σε ανάλογη θέση. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: