Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Νέα αρχή. Παναθηναϊκός είμαστε...»

Στην μεγάλη πίεση που υπάρχει για θετικά αποτελέσματα, αποδίδει την μέχρι τώρα φθηνή συγκομιδή βαθμών του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Αποστόλοπουλος. «Νέα αρχή από το ματς με τον ΟΦΗ», πρόσθεσε.

«Νέα αρχή. Παναθηναϊκός είμαστε...»
Η μέχρι στιγμής εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα δεν είναι καλή. Ο Κώστας Αποστόλοπουλος αποδίδει την μέτρια εικόνα του τριφυλλιού στο άγχος και την πίεση που υπάρχει στο νεανικό σύνολο της ομάδας για αποτελέσματα.

Ωστόσο, επειδή η φανέλα παραμένει... βαριά, ο επιθετικός των «πράσινων» ξεκαθαρίζει πως από το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ελπίζει πως θα γίνει μια νέα αρχή!

«Ο ανταγωνισμός σε κάθε ομάδα είναι πάντα θετικός», σχολιάζει για το γεγονός πως στην γραμμή κρούση, μπροστά από τον ίδιο βρίσκονται οι Μπεργκ και Φιγκερόρα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή των Πράσινων:

«Είμαστε μια νέα ομάδα και όλοι μας έχουμε το άγχος να αποδείξουμε, ότι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Οπότε, πιεζόμαστε, δεν αποδίδουμε καλά και δεν βγάζουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο παιχνίδι. Και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά».

Για το ότι ακόμα δεν έχουν βοηθήσει όσο μπορούν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας:

«Σίγουρα δεν έχουν βγει πράγματα και από τους έμπειρους, αλλά είμαστε νέα ομάδα και ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι για κάποιο λόγο έχει έρθει εδώ. Πιέζεται, αγχώνεται και υπάρχει μεγάλη πίεση».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Πρέπει να αφήσουμε τα αρνητικά αποτελέσματα πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή, γιατί είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να νικήσουμε και κυρίως για τον κόσμο μας. Να δώσουμε και λίγη χαρά στον κόσμο μας που μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν. Όπου και αν πηγαίνουμε είναι πάντα δίπλα μας και παίζουμε στη Λεωφόρο που είναι η έδρα μας. Οπότε δεν δικαιούμαστε να χάσουμε και άλλους βαθμούς στο σπίτι μας».

Για το αν υπάρχει περισσότερο άγχος ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, εξαιτίας της ισοπαλίας στα Χανιά:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιπλέον πίεση και άγχος. Σίγουρα υπήρξε την προηγούμενη αγωνιστική ένα κακό αποτέλεσμα, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο το αφήνουμε πίσω και με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη».

Για την ομάδα του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά θα μετρήσει πολύ η ψυχή και η διάθεση που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Και θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στη δημιουργία φάσεων:

«Δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι αγχωνόμαστε στον αγώνα όταν είναι να βγει η τελική πάσα. Και δεν θα βγει σωστή η τελική πάσα, προκειμένου να βγει το γκολ».

Για το ότι έχει μπροστά του στην επίθεση Μπεργκ και Φιγκερόα:

«Θα είναι μια ανταγωνιστική χρονιά. Όμως ο ανταγωνισμός σε κάθε ομάδα είναι πάντα θετικός, γιατί πιστεύω ότι βοηθά τους παίκτες να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν ένα ατυχές γεγονός ότι τραυματίστηκα στην αρχή της προετοιμασίας, διότι έμεινα πίσω. Αλλά τώρα τα αφήνουμε όλα στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά και για το καλό της ομάδας παραμένουμε ενωμένοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: