Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πέρεθ: «Δεν πήραμε δάνειο για τον Μπέιλ»

Διέψευσε τις αιχμές του Ζεράρ Πικέ περί απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω δανείου ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Τι δήλωσε για Μουρίνιο και νέο γήπεδο.

Πέρεθ: «Δεν πήραμε δάνειο για τον Μπέιλ»
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν αποκαλυπτικός στη συνάντησή του με τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της συνεδρίασης που θα γίνει την Κυριακή.

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» τοποθετήθηκε για μία σειρά θεμάτων, όπως τις αιχμές του Ζεράρ Πικέ πως η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ έγινε με δάνειο από ισπανική τράπεζα. «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε. Είναι καλό παιδί και δεν τον επικρίνω. Δεν ζητήσαμε κανένα δάνειο», ανέφερε.

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: «Θέλαμε έναν άνθρωπο για να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και με τον Μουρίνιο το πετύχαμε. Μας βοήθησε πολύ και του είμαστε ευγνώμονες. Εμένα μου άρεσε πολύ κι έκανε σπουδαία πράγματα».

Όσο για την πώληση του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ είπε: «Ζήτησε ο ίδιος να φύγει και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά».

Για το πλάνο για το νέο γήπεδο της ομάδας, είπε: «Θα κοστίσει μεταξύ 300 και 400 εκατ. ευρώ. Τις προσεχείς εβδομάδες θα επιλέξουμε το σχέδιο».

Τέλος, για το ζήτημα του τερματοφύλακα μεταξύ Κασίγιας και Λόπεθ ανέφερε: «Διαθέτουμε δύο από τους κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου και οι δύο μπορούν να είναι βασικοί. Αυτό είναι προνόμιο για τη Ρεάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: