Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποίηση από Σφαιρόπουλο, αλλά...!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τη φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα ονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του χρειάζεται να βελτιώσει τη διάρκεια της καλής της απόδοσης.

Ικανοποίηση από Σφαιρόπουλο, αλλά...
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου , Γιάννη Σφαιρόπουλος, ήταν ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τη φιλική νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Απόλλωνα στην Πάτρα. Ωστόσο εξήγησε πως οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης.

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας, γιατί ο Απόλλωνας είναι μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ως αντίπαλος προσφέρεται για πολύ δυνατό παιχνίδι.Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή του ματς. Δουλέψαμε καλύτερα στις συνεργασίες μας σε άμυνα και επίθεση σε σχέση με τους προηγούμενους φιλικούς αγώνες και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα», είπε ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών και συνέχισε:

«Εκείνο, που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η διάρκεια στην καλή απόδοση μας. Να περιορίσουμε τα λάθη μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη, γιατί είμαστε στην αρχή των αγώνων προετοιμασίας. Αυξήσαμε τα καλά διαστήματα μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: