Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το παιδί της αλλαγής!

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έχει σκοράρει τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ. Όλες σαν αλλαγή.

Το παιδί της αλλαγής
Κάποιοι παίκτες κάνουν καριέρα ως χρυσές αλλαγές. Όταν ξεκινούν βασικοί… χάνονται, αλλά όταν έρχονται από τον πάγκο συνήθως «λάμπουν».

Έναν ακόμη λόγο να τον κατατάξουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών πρόσφερε χθες ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στη Σαχτέρ (2-1) στο 92’ έχοντας περάσει νωρίτερα σαν αλλαγή.

Και οι άλλες δύο φορές που ο 34χρονος φορ έχει βρει δίχτυα με το «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ως αλλαγή. Στις 3 Μαρτίου και το ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα είχε αντικαταστήσει στο 67’ τον Πέλκα και στο 87’ είχε διαμορφώσει το τελικό 4-2. Δύο εβδομάδες μετά, στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Παναθηναϊκό, είχε πάρει στο ίδιο λεπτό τη θέση του Ολίσε και στο 81’ είχε γράψει το τελικό 2-0.

Βασικός έπαιξε την περασμένη σεζόν σε τρία ματς των play offs, με Αστέρα εντός κι εκτός έδρας, καθώς και με Ατρόμητο στην Τούμπα, χωρίς να βρει δίχτυα. Φέτος, μέχρι χθες, είχε παίξει ως αλλαγή για τέσσερα λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο στην Τούμπα και για ένα λεπτό κόντρα στη Βέροια εκτός έδρας, όπως και για 24 λεπτά με τη Μέταλιστ στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να σκοράρει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: