Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε μια μέρα χαμένη!

Συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας κι εν συνεχεία με την Περιφέρεια Αττικής περιλαμβάνει η ατζέντα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Έδειξε Ράμα ο Δέλλας, στον «αέρα» η μετάδοση με Μανδραϊκό.

Ούτε μια μέρα χαμένη
Στην ΑΕΚ έχουν ορίσει τη 10η Φεβρουαρίου ως την ημερομηνία έναρξης εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν δέχονται να χαθεί ούτε μια μέρα.

Η συνάντηση με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την παρουσίαση του πλάνου θα γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα, στις 30 Σεπτεμβρίου ή δύο μέρες μετά εφόσον πάρει παράταση λόγω τοπικής εορτής. Ακολούθως στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα της οικοδομικής άδειας και θα αποφασιστεί αν θα χρειαστούν αλλαγές, ενώ ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα χαραχτεί ο δρόμος μετά από συνάντηση με την Περιφέρεια Αττικής. Για την παρουσίαση του πλάνου απομένει μόνο η κατασκευαστική μελέτη των εξωτερικών χώρων του γηπέδου, κάτι που όμως είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και ολοκληρώνεται άμεσα.

Καταλήγει ο Δέλλας

Προβάδισμα στον Ράμα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ δίνει ο Τραϊανός Δέλλας εν όψει του αγώνα με τον Μανδραϊκό στη Φυλή την Κυριακή (16:30). Εφόσον επιλεγεί ο νεαρός Αλβανός μεσοεπιθετικός, εκτός 18άδας θα μείνουν οι Τσιρίλο και Πόποβιτς (που δεν είναι ακόμη έτοιμοι), αφού δεν… κουνιούνται από αυτή, αλλά και την ενδεκάδα, οι Κορδέρο, Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς και δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες θέσεις ξένων.

Στη χθεσινή δοκιμή χρησιμοποιήθηκαν οι Σταθάκης και Τζανετόπουλος ως στόπερ, οι Τσουμάγκας και Τσουκαλάς στα άκρα της άμυνας, Κορδέρο και Ανάκογλου ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Ντ’ Ακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς και στα πλάγια τους Ράμα και Πλατέλλα. Για τη θέση του γκολκίπερ μάχονται οι Βούρας και Καραγκιολίδης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα στα Σπάτα μετά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε για… αναγνωριστικούς λόγους στη Φυλή (διαπιστώθηκε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση).

Όσον αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, είναι στον αέρα γιατί ο Μανδραϊκός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τις προτάσεις από τα δύο συνδρομητικά κανάλια που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

*Σήμερα ολοκληρώνεται η διάθεση των διαρκείας και έχουν πωληθεί περισσότερα από 9.000, αριθμός που ασφαλώς ικανοποιεί τη διοίκηση. Από τις 23 ως τις 30 Σεπτεμβρίου θα διατίθενται διαρκείας για ανέργους στην τιμή των 30 ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: