Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Νίνης: «Όσο πιο μακριά μπορούμε...»

Ό,τι καλύτερο θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, όπως τόνισε ο Σωτήρης Νίνης, καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ευρωπαϊκές πορείες των ομάδων του.

Νίνης: «Όσο πιο μακριά μπορούμε...»
Μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ επί της Σαχτιόρ Καραγκαντί, ο Σωτήρης Νίνης τόνισε πως ο τρόπος που ήρθαν οι τρεις βαθμοί –με ανατροπή- δίνουν ιδιαίτερη αξία στη συγκεκριμένη νίκη.

Ο διεθνής άσος των «ασπρόμαυρων» ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, τόσο για τον σύλλογό του, όσο και εν γένει για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτως ώστε να ανέβει ξανά βαθμολογικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον ANT-1:

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όπως και η ανατροπή που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Πιέσαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απλώς έπρεπε να κοιτάξουμε να φτάσουμε στην περιοχή, με την μπάλα κάτω. Ήταν δύσκολο να παίξεις ψηλά, γιατί καθάριζαν όλες τις φάσεις με τα κορμιά που είχαν. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα όσο περισσότερο γινόταν στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε τα περιθώρια να το κάνουμε καλύτερα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το Γιουρόπα είναι μια διοργάνωση όπου μια ελληνική ομάδα μπορεί να διακριθεί. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τους πόντους για να ανέβει η Ελλάδα στην κατάταξη, γι’ αυτό πρέπει πάντα να κυνηγάμε το καλύτερο. Ελπίζω να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».


Αθανασιάδης: «Με δύναμη ψυχής»

Στην ψυχή που έδειξε η ομάδα του, απέδωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σαχτιόρ Καραγκαντί ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο επιθετικός του «δικεφάλου του βορρά» τόνισε πως το τρίποντο ήρθε δίκαια, αφού οι «ασπρόμαυροι» ήταν ανώτεροι, ενώ ξεκαθάρισε πως αν υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση και στα μελλοντικά παιχνίδια, τότε οι Θεσσαλονικείς μπορούν να πάνε ψηλά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του ANT-1

«Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Είχαμε δύναμη ψυχής και γυρίσαμε το παιχνίδι Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Η έλλειψη των φιλάθλων μας ήταν ένα πρόβλημα, αλλά και ο αντίπαλος δεν ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό μας δυσκόλεψε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, θα δούμε το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με την Άλκμααρ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: