Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ραϊκόνεν: «Έφυγα γιατί δεν με πλήρωναν»

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Lotus που είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερούν τις πληρωμές ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Ραϊκόνεν στη Ferrari.

Ραϊκόνεν: «Έφυγα γιατί δεν με πλήρωναν»
Το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τη Lotus αποκάλυψε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο Φινλανδός πιλότος, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα οδηγεί για λογαριασμό της Ferrari, τόνισε πως αποφάσισε να φύγει από τη Lotus κυρίως για τους οικονομικούς λόγους, αφού δεν πληρώνονταν.

Ο “Iceman” ακόμη αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Φερνάντο Αλόνσο από την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως είναι σίγουρος ότι θα υπάρχουν κόντρες εντός πίστας, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάζει τις σχέσεις τους.

«Μου αρέσει να τρέχω και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ. Ωστόσο, έφυγα από την Lotus κυρίως για οικονομικούς λόγους, καθώς δεν έπαιρνα το μισθό μου», δήλωσε ο Iceman για να συμπληρώσει στη συνέχεια για την επικείμενη συνεργασία του με τον Φερνάντο Αλόνσο.

«Δεν βλέπω το λόγο για να μην δουλέψει αυτή η συνεργασία. Είμαστε και οι δύο αρκετά μεγάλοι για να ξέρουμε τι να κάνουμε. Αν κάτι υπάρξει νομίζω ότι θα το συζητήσουμε. Δεν έχω την ίδια συμπεριφορά με τότε που ήμουν 20 ετών. Σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες μάχες εντός πίστας, αλλά είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: