Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Μονόδρομος να αλλάξει σελίδα ο Άρης»

kma-610x350
Ο ταμίας της Κοινωνίας Μελών Άρη, Δημήτρης Τατάκης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον έπαινο στο περίπτερο της ΚΜΑ στη ΔΕΘ, ενώ σχολίασε και την συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είχε αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Όλος ο κόσμος με το που έμπαινε περνούσε και έβλεπε το περίπτερο του Άρη. Πέρασαν όλες οι ομάδες εκτός του μπάσκετ που ήταν στον προετοιμασία. Πέρασαν πάνω από 20.000 επισκέπτες και πόσοι άλλοι που το είδαν περνώντας απ’ έξω», είπε αρχικά.
Για τις εκδηλώσεις: «Είμαστε σε συνεννόηση με τους φορείς του Άρη για να δημιουργηθούν εκδηλώσεις για όλη τη χρόνια. Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να αρχίσουν οι ανακοινώσεις. Προς το τέλος της χρονιάς που θα γυρίσει το ρολόι και θα γράψει 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαρτίου που θα γιορτάζει η πόλη του Θεού!»
Για τη συνέντευξη του Δημήτρη Ηλιάδη: «Ήταν καλή η συνέντευξη που έδωσε ο Δ. Ηλιάδης. Περιμένουμε όσα είπε να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό είναι που θέλει ο κόσμος του Άρη είναι έναν επενδύτη που να πάρει την ομάδα και να τη σηκώσει ψηλά.
Υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν προβλήματα και κάποιοι που έχουν φύγει και θέλουν να γυρίσουν. Το καλύτερο είναι να τους αφήσουμε στην άκρη αυτούς».
Ακόμα πρόσθεσε: «Είναι μονόδρομος να αλλάξει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά ο Άρης. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 δίνει ερέθισμα σε όποιον θέλει να αναλάβει γιατί μπαίνουν σε ένα «καλούπι» τα χρέη. Φέρνει μια ηρεμία στα οικονομικά και βοηθάει. Όταν γνωρίζουμε πόσα θα είναι τα έξοδα του άρθρου 99, όποιος ενδεχομένως θα έρθει να επενδύσει θα ξέρει που έχει να πληρώσει και ποτέ.
Η μπάλα θα πάει δοκάρι και μέσα. Αυτό πιστεύουμε αυτό θέλουμε και αυτό ζητάμε. Η γκρίνια είναι λογικό να υπάρχει όταν η ομάδα δεν πάει καλά».
Για την αλλαγή προπονητή: «Με τα στοιχεία που ξέρουμε για τον προπονητή, το ότι βγήκε δηλαδή δύο φορές καλύτερος προπονητής στη Σερβία είναι θετικό. Θέλει στήριξη και υπομονή να κάνει το έργο του».
Για τα εισιτήρια που πήρε ο Άρης για Ξάνθη: «Ο κόσμος του Άρη που πηγαίνει στο γήπεδο είναι φανταστικός. Τους αξίζουν περισσότερα από όσα περνάνε. Τα 1.200 εισιτήρια δεν φτάνουν για την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: